Sp Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Latif Öztek Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Sp Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Latif Öztek Açıklaması

Sp Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Latif Öztek Açıklaması

Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr.Latif Öztek, Batı'nın Türkiye'yle paylaştığı istihbaratı aynı anda şer güçlerle de paylaştığını savundu.

28.09.2012 17:58

Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Latif Öztek, Batı'nın Türkiye'yle paylaştığı istihbaratı aynı anda şer güçlerle de paylaştığını savundu.

SP Muş İl Başkanlığında düzenlenen divan toplantısına Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Latif Öztek ile partililer katıldı. Toplantıda partililere hitaben bir konuşma yapan Latif Öztek, program çerçevesinde Türkiye'nin bütün il ve ilçelerinin ziyaret edileceğini söyledi. Programın 5 hafta süreceğini söyleyen Öztek, "Türkiye'nin bütün illerine, genel merkezce görevlendirilen ekipler giderek o ilin ilçelerini ziyaret edecek. İlçelerde yönetim toplantıları ve ilçe divan toplantıları yapılacak" dedi.

'Müslümanların Masumiyeti' adlı filme tepkisini dile getiren Öztek, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından filmin ülkedeki yayınına yasak getirildiğini, bunun olumlu bir gelişme olduğunu kaydetti. İslam dininin ıslah edici olduğunu belirten Öztek, "Dinimiz ıslah edicidir, ifsat edici değildir ama bazıları ifsat ediyorlar, dünyayı karıştırıyorlar. Biz filmin yapımından yönetimine, destek verenlerinden sitelerde yayımlanmasına kadar, sebep olan herkesi kınıyoruz" diye konuştu.

Türkiye gündemini değerlendiren Öztek, terör olaylarının ve Suriye meselesinin, ülkenin diğer sorunlarını maskelediğini, yaşananların Büyük Orta Doğu Projesi'nin bir parçası olduğunu dile getirdi. Hükümete İslam Birleşmiş Milletleri Topluluğunu kurmayı öneren Öztek, şu ifadeleri kaydetti:

"Son günlerde ülkemizin tüm insanlarımızın ciğerini yakan terör belası, maalesef ki mevcut hükümetimizin pasifliği ve işi bilemezliğinden kaynaklanmakta. Herkes gibi bizlerin de içi yanmaktadır. Ama ateş düştüğü yeri yakıyor. Batılı ülkelerle yapılan iş birliğinin güvensizliği, bir kez daha önümüze çıkmıştır. Batı, bizimle paylaşılan istihbaratı aynı anda şer güçleriyle de paylaşmakta. Batı, yine ikiyüzlülüğüne devam etmekte. Hükümet, komşu ülkelerimizle sıfır problem izleyeceğini söylediğinde biz bu politikayı destekledik ve çok memnun olduk. Özellikle Suriye ile vizesiz geçiş başlamak üzereyken, maalesef Batı'nın projesinin bir parçası olan Orta Doğu'yu yeniden şekillendirme hayalleri yüzünden savaşın eşiğine gelmiş durumdayız." - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sp Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Latif Öztek Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement