SP'li Bozan: Uludere Olayının Failleri Cezasını Çekmeli - Son Dakika
Yerel

SP'li Bozan: Uludere Olayının Failleri Cezasını Çekmeli

SP\'li Bozan: Uludere Olayının Failleri Cezasını Çekmeli

SP Diyarbakır İl Başkanı Bozan, Uludere olayının müsebbiplerinin ortaya çıkartılması, suçluların hak ettiği cezaya çarptırılması gerektiğini söyledi.

28.12.2013 17:53  Güncelleme: 18:00

Saadet Partisi (SP) Diyarbakır İl Başkanı Fesih Bozan, Uludere olayının müsebbiplerinin ortaya çıkartılması, suçluların hak ettiği cezaya çarptırılması gerektiğini söyledi.

Uludere olayının 2. yıldönümü olduğunu belirten Bozan, bugünün annelerin babaların ciğerinin yandığı bir gün olduğunu söyledi. Bozan, "Ülkenin genelinde yılbaşı kutlamalarının veya hazırlıklarının yapıldığı, hindilerin, çam ağaçlarının kesildiği bir günde, birilerinin de çanından bir parçanın kesildiği, yok olduğu bir gün. Katliamın üzerinden 2 yıl geçtiği halde, savcılık henüz 1 şüphelinin bile ifadesini almadığı gibi, sonunda görevsizlik kararı verip, dosyayı askeri savcılığa gönderdi. İktidar bu olayın aydınlığa çıkartılması konusunda birinci derecede sorumludur. Saadet Partisi olarak, vatandaşlarımızın uğramış olduğu bu katliamın müsebbiplerinin ortaya çıkartılmasını, suçluların hak ettiği cezaya çarptırılmasını ve gelecekte bu tür olayların bir daha tekerrür etmemesi için gerekli tedbirlerin alınmasını bekliyoruz" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel SP'li Bozan: Uludere Olayının Failleri Cezasını Çekmeli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement