Teniste Şampiyonlar Belli Oldu - Son Dakika
Yerel

Teniste Şampiyonlar Belli Oldu

Teniste Şampiyonlar Belli Oldu

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğünün organize ettiği okul sporları tenis müsabakaları Olimpik Spor Tenis Kortunda sona erdi.

09.03.2014 20:13

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğünün organize ettiği okul sporları tenis müsabakaları Olimpik Spor Tenis Kortunda sona erdi. Şampiyonlar kupalarını aldı.

Okul Sporları tenis müsabakaları olimpik tenis kortunda gençler müsabakaları sona erdi. Nefes kesen müsabakalar sonunda gülen taraf ve Düzce'yi temsil edecek okullar belli oldu. Okul Sporları gençler kategorisinde kızlarda Gümüşova İmam Hatip Lisesi şampiyon olurken Akçakoca Anadolu Barbaros Lisesi ikinci, Arsal Anadolu Lisesi üçüncü ve Anadolu Öğretmen Lisesi dördüncü oldu.

Okul Sporları gençler erkekler kategorisinde ise Yunus Güner Lisesi birinci, Akçakoca Anadolu Öğretmen Lisesi ikinci, Cumhuriyet Anadolu Lisesi üçüncü ve Gümüşova İmam Hatip Lisesi dördüncü oldu. Dereceye giren sporculara ödüllerini antrenörler ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Tesisler Şube Müdür Vekili Cahit Demir takdim etti. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Teniste Şampiyonlar Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement