Teog'da 500 Tam Puan Yapan Öğrencilere Validen Ödül - Son Dakika
Yerel

Teog'da 500 Tam Puan Yapan Öğrencilere Validen Ödül

Teog\'da 500 Tam Puan Yapan Öğrencilere Validen Ödül

Düzce’yi TEOG sınavlarında üst sıralara taşıyan ve Türkiye derecesi yapan öğrenciler Düzce Valisi Ali Fidan’ı ziyaret ettiler.

06.07.2015 17:09

Düzce'yi TEOG sınavlarında üst sıralara taşıyan ve Türkiye derecesi yapan öğrenciler Düzce Valisi Ali Fidan'ı ziyaret ettiler.

Düzce'yi TEOG sınavlarında üst sıralara taşıyan ve Türkiye derecesi yapan öğrenciler Düzce Valisi Ali Fidan'ı ziyaret ettiler. Vali Fidan, öğrencileri tebrik ederek hediyeler verdi.

TEOG sınavlarında derece yaparak Türkiye birincisi olan Kültür Koleji Öğrencisi Zeynep Tekin ve Özgür Ege Ergen ile Mustafa Kemal Ortaokulu Öğrencisi Enes Akyüz, Vali Ali Fidan'ı ziyaret ettiler. Ziyarete aynı zamanda İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yurtman ile öğrencilerin velileri de katıldı.

BAŞARIMIZ ARTTI

İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yurtman, TEOG sınavları ile ilgili bilgi vererek "Geçen yıl en yüksek puan 494'ken 500'e çıkmış ilk 50 arasında en son puan 482 iken 488 e çıkmış. Bu yıl düzce başarılı bir dönem geçirdi" dedi.

Vali Ali Fidan ise, "Hem gençlerimizi hem idareci ve ailelerimizi tebrik ediyorum. İlk 3'e giren öğrencilerimizi ödüllendirelim istedik. İlk 50 öğrencilere baktığımızda geçen yıla göre başarı oranımız yükseldi. TEOG'da bakanlık bir sıralama açıklamadı ancak ilk 50 ye batlığımızda Düzce'nin başarı seviyesi yükseldi. İdareci öğrenci ve ailelerine teşekkür ediyoruz. Milli eğitimde başları okul aile ve öğrenci üçgeninde sağlanıyor. Bu gençlerimiz bundan sonra ki hayatlarında da bu başarılarını sürdürerek başarılı bireyler olacaklardır" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Vali Fidan öğrencilere çeşitli hediyeler takdim etti. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Teog'da 500 Tam Puan Yapan Öğrencilere Validen Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement