Tepebaşı Belediyesi Dünya Saati etkinliğine destek veriyor - Son Dakika
Yerel

Tepebaşı Belediyesi Dünya Saati etkinliğine destek veriyor

Tepebaşı Belediyesi Dünya Saati etkinliğine destek veriyor

Tepebaşı Belediyesi, WWF'nin iklim krizine dikkat çekmek için düzenlediği Dünya Saati etkinliğine her yıl destek oluyor. Bu yıl da 23 Mart Cumartesi akşamı Tepebaşı Belediyesi Hizmet Binası'nın aydınlatmaları 1 saat süreyle kapatılacak.

20.03.2024 16:15  Güncelleme: 16:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tepebaşı Belediyesi, Doğal Hayatı Koruma Vakfı'nın (WWF) iklim krizine dikkat çekmek sürdürdüğü "Dünya Saati" etkinliğine her yıl olduğu gibi bu yıl da destek olacak. Bu kapsamda 23 Mart Cumartesi akşamı 20.30-21.30 saatleri arasında Tepebaşı Belediyesi Hizmet Binası'nın aydınlatmaları 1 saat süreyle kapatılacak.

İklim değişikliği sorununa dikkat çekmek amacıyla #Dünyaİçin1SaatVer! etiketi ile 23 Mart Cumartesi akşamı gerçekleştirilecek etkinlik kapsamında, 20.30-21.30 saatleri arasında Tepebaşı Belediyesi Hizmet Binası'nın aydınlatmaları bir saat süreyle kapatılacak.

Yüzlerce kentte, milyonlarca insanın bir saatliğine ışıklarını kapatarak küresel iklim değişikliğine dikkat çektiği etkinlik, 2007 yılında Avustralya'da başlamıştı. WWF- Türkiye'nin organizasyonunda gerçekleşen Türkiye'deki "Dünya Saati" etkinliğine, Tepebaşı Belediyesi her yıl kurumsal olarak katılım sağlıyor. Tepebaşı Belediyesi, WWF'nin yürüttüğü etkinliğe katılan ilk belediyeler arasında yer alıyor.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Tepebaşı Belediyesi Dünya Saati etkinliğine destek veriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement