Tffhgd Mersin Şubesi'nin Yeni Başkanı Savcı Oldu - Son Dakika
Yerel

Tffhgd Mersin Şubesi'nin Yeni Başkanı Savcı Oldu

Tffhgd Mersin Şubesi\'nin Yeni Başkanı Savcı Oldu

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Mersin Şubesi'nde başkan değişti.

17.02.2012 16:22

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Mersin Şubesi'nde başkan değişti. Başkanlığa, mevcut Başkan Hüsamettin Çetinkaya'nın da tam desteğiyle ulusal hakem Hüdaverdi Savcı seçildi.

TFFHGD'nin genel kurulu dernek binasında yapıldı. TFF Mersin İl Hakem Kurulu Başkanı Tuncer Arslan'ın Divan Başkanlığı'nı yaptığı genel kurula hakemler ve gözlemciler yoğun ilgi gösterdi. Açılış konuşmalarının ardından dernek raporlarının okunduğu ve mevcut Başkan Hüsamettin Çetinkaya'nın aday olmadığı genel kurulda, seçime tek listeyle gidildi. 104 üyenin oy kullandığı seçimde oyların tamamını alan Hüdaverdi Savcı, derneğin yeni başkanı oldu.

Seçimin ardından bir konuşma yapan eski başkan Hüsamettin Çetinkaya, "Genç arkadaşlarımızın önünü açmak adına Hüdaverdi kardeşimizi aday gösterdik ve tam destek verdik. Halen ulusal hakem olarak görev yapan yeni başkanımız, hakemlerin sorunlarını birebir yaşadığı için çözüm konusunda daha faydalı olacak bir kişidir. Kendisine görevinde başarılar diliyorum" dedi.

Başkan seçilen Hüdaverdi Savcı ise yaptığı teşekkür konuşmasında, kendisine destek veren tüm hakemlerin sorunlarıyla yakından ilgileneceğini belirterek, ekibiyle el ele vererek camiaya daha iyi hizmet edeceklerini ifade etti.

Hüdaverdi Savcı başkanlığındaki yönetimde Abidin Arslan, Erdoğan Yalım, Kenan Etiler, Murat Emin Özşakrak yer aldı. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tffhgd Mersin Şubesi'nin Yeni Başkanı Savcı Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement