Tiyatroyu Gönül Gözleriyle İzlediler - Son Dakika
Yerel

Tiyatroyu Gönül Gözleriyle İzlediler

Tiyatroyu Gönül Gözleriyle İzlediler

Muratpaşa Belediyesi, 'Karış Karış' adlı oyunun görme engelliler için sahnelenmesini sağladı.

21.12.2012 15:25  Güncelleme: 15:26

Muratpaşa Belediyesi, Altı Nokta Körler Derneği Antalya Şubesi ile birlikte 'Karış Karış' adlı oyunun görme engelliler için sahnelenmesini sağladı. Üç engelli oyuncunun da rol aldığı oyunu izlemek için il dışından da konuklar geldi.

Engellilere yönelik projeleri ülke ölçeğinde örnek alınan Muratpaşa Belediyesi, Altı Nokta Körler Derneği Antalya Şubesi ile birlikte yeni bir etkinliğe imza attı. Altı Nokta Tiyatro Grubu, Muratpaşa Belediyesi ile Altı Nokta Körler Derneği Antalya Şubesi işbirliğinde gerçekleştirilen etkinlikle 'Karış karış' adlı oyunu sahneledi. Muratpaşa Belediyesi Konferans Salonu'nda sahnelenen oyunu Isparta ve Fethiye'den gelen Altı Nokta Körler Derneği Yöneticileri ve üyeleri de takip etti.

Altı Nokta Körler Derneği Ankara Şube Başkanı ve Engelliler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Hasan Tatar'ın da izleyiciler arasında yer aldığı oyunda 3 engelli sanatçı da rol aldı. Hisseden Gözler Projesi'nin ardından görme engelliler için gerçekleştirilen kültür-sanat etkinlikleri nedeniyle Muratpaşa Belediyesi'ne teşekkür eden Altı Nokta Körler Derneği Antalya Şube Başkanı Av. Rahim Esgi, "Oyun; biz engellilerin toplumda yaşadığı sıkıntıların sanatsal ifade ile anlatılmasını sağlıyor" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tiyatroyu Gönül Gözleriyle İzlediler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement