Trabzon'da Girişimcilerin Sertifikaları Dağıtıldı - Son Dakika
Yerel

Trabzon'da Girişimcilerin Sertifikaları Dağıtıldı

Trabzon\'da Girişimcilerin Sertifikaları Dağıtıldı

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve KOSGEB tarafından verilen girişimcilik sertifikaları yapılan tören ile sahiplerine verildi.

18.02.2014 15:24

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve KOSGEB tarafından verilen girişimcilik sertifikaları yapılan tören ile sahiplerine verildi.

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde küçük ve orta ölçekli işletmeleri geliştirme ve destekleme idaresi başkanlığı aracılığıyla 25 Aralık 2013- 4 Ocak 2014 tarihleri arasında girişimcilik eğitimi verildi. Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü toplantı salonunda yapılan sertifika törenine Trabzon Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin, KOSGEB Trabzon Hizmet Merkezi Müdürü Mehmet Turhal, Ortahisar Kaymakamı Osman Ateş ve Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Birdal Öztürk, Trabzon Gençlik Merkezi Müdürü Hakan Usta, Trabzon Gençlik Merkezleri Koordinatörü Arif Hikmet Çebi, Eğitim Uzmanı Esra Kılıç Alemdaroğlu törende hazır bulundular.

Sertifika töreninde konuşma yapan Trabzon Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin, "İnsanların istihdam kazanmaları çok güzel. Gençlik ve Spor Bakanlığının sadece spor anlamında faaliyet göstermediğini gördük. Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın gençlerimizin iş bulabilmesi, istihdam yaratması anlamında çok güzel bir çalışma. Bu çalışmada emeği geçen herkesi kutluyorum. Kursiyerler arasında da istihdam anlamında bayanlarında bulunması çok anlamlı. Siz değerli sertifika alacak şu anda elinizde çok güzel bir imkan var. Kendinizi geliştirme anlamında işinize başarılı olma anlamında çok değerli bir fırsat, Sizlere meslek yaşamınıza ve hayatınızda başarılar diliyorum" dedi. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Trabzon'da Girişimcilerin Sertifikaları Dağıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement