Trabzonluların "Hamsi Günü" Konuğu Saadet Partisi Oldu - Son Dakika
Yerel

Trabzonluların "Hamsi Günü" Konuğu Saadet Partisi Oldu

Trabzonluların "Hamsi Günü" Konuğu Saadet Partisi Oldu

Adana Trabzonlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin geleneksel hale gelen Hamsi Günü’nün bu haftaki konuğu Saadet Partisi Adana il ve ilçe yönetimleri oldu.

13.01.2014 17:40

Adana Trabzonlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin geleneksel hale gelen Hamsi Günü'nün bu haftaki konuğu Saadet Partisi Adana il ve ilçe yönetimleri oldu. Ziyaretçilere Trabzon'dan getirilen tereyağlı hamsi ikram edildi.

Dernek Başkanı Ali Rıza Birinci konuklarına çalışmaları hakkında bilgi verdi. Birinci, "Adana'da çok sayıda Trabzonlu var ve derneğimizin üye sayısı her geçen gün artıyor. Tüm partilerden gelen ziyaretler bizleri onurlandırıyor. Adana'daki tüm siyasi parti teşkilatlarında mutlaka Trabzonlu vardır. Trabzonlular ülke yönetiminde olukça başarılıdırlar. Bizler Adana'da dernek bünyesinde çok güzel kültürel ve sosyal faaliyetler yapıyoruz. Bu alanda Adanalı Kardeşlerimizde yanımızda görmekten seviniyoruz" dedi.

Saadet Partisi Adana İl Başkanı ve aynı zamanda derneğin kurucu üyesi olan Mustafa Gözütok ise, "Trabzonlular Derneği'nin kurucu üyelerindenim. Adana'nın her mahallesinde çok sayıda hemşehrimize rastlayabilirsiniz. Dernek çatısı altında daha iyi işler yapılıyor. Bize ikram edilen hamsi ve ilgiden Saadet Partisi il ve ilçeler yönetimi olarak çok memnun kaldık. Trabzonlular Derneği Başkanı Ali Rıza Birinci ve yönetimine misafirperverliğinden dolayı çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Ziyarete Adana Saadet Partisi İl Başkanı Mustafa Gözütok İl Yönetim Kurulu Üyelerinden Mehmet Yeni, Mustafa Çeliyarız, Zeki Güler, Gültürk Mermer, Ömer Üner, Zekai Sevinç, Seyhan İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Abdul Kadir Albayrak, Uğur Kaya, Çukurova İlçe Başkanı Mehmet Çömlek, Seyhan İlçe Başkanı Durmuş Sarigül, Çukurova İlçesi Yönetim Kurulu Üyesi Seyhan Özden, ile beraber çok sayıda Saadet Partili katıldı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Trabzonluların 'Hamsi Günü' Konuğu Saadet Partisi Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement