Tugiad Bursa Şubesi Yöneticilerinden Vali Karaloğlu'na Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Tugiad Bursa Şubesi Yöneticilerinden Vali Karaloğlu'na Ziyaret

Tugiad Bursa Şubesi Yöneticilerinden Vali Karaloğlu\'na Ziyaret

Türkiye Genç İş Adamları Derneği (TÜGİAD) Bursa Şubesi Başkanı Gökhan Onur ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Münir Karaloğlu'nu makamında ziyaret etti.

01.05.2014 11:08

Türkiye Genç İş Adamları Derneği (TÜGİAD) Bursa Şubesi Başkanı Gökhan Onur ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Münir Karaloğlu'nu makamında ziyaret etti.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Karaloğlu, Heykel'deki tarihi Valilik binasında gerçekleşen kabulünde, TÜGİAD Bursa Şubesinin çalışmalarını yakından takip ettiğini ve çok başarılı bulduğunu bildirdi.

Onur da TÜGİAD Bursa Şubesi üyelerine ait şirketlerde 30 bin kişiye yakın istihdam sağlandığını ve kentte yapılan ihracatın yüzde 29'unu gerçekleştirdiklerini belirtti.

Girişimcilik projelerine büyük önem ve destek verdiklerini vurgulayan Onur, "Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü iş birliğiyle gerçekleştirdiğimiz ve bu yıl 7'ncisini düzenlemeye hazırlandığımız 'Girişimcilik Programı'na pek çok iş adamımız da ayrıca önem veriyor. Dernek üyelerimizin koçluğunda çalışan öğrencilerden bu yıl da çok özel projeler ortaya çıkacağına inanıyoruz" ifadesini kullandı.

Daha sonra Onur, ziyaret anısına Karaloğlu'na çini tabak hediye etti. - Bursa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tugiad Bursa Şubesi Yöneticilerinden Vali Karaloğlu'na Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement