Tuhafiyeciler Odası Genel Kurulu Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Tuhafiyeciler Odası Genel Kurulu Yapıldı

Tuhafiyeciler Odası Genel Kurulu Yapıldı

Antalya Tuhafiyeciler ve Mefruşatçılar Zücaciyeciler ve Hediyelik Eşya Satıcıları Esnaf Odası’nın Genel Kurulu’nda yarışan iki listeden galip ayrılan taraf Derya Ergin ve ekibi oldu.

29.01.2014 12:01

Antalya Tuhafiyeciler ve Mefruşatçılar Zücaciyeciler ve Hediyelik Eşya Satıcıları Esnaf Odası'nın Genel Kurulu'nda yarışan iki listeden galip ayrılan taraf Derya Ergin ve ekibi oldu.

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen Genel Kurulda Divan Başkanlığını Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanvekili Adlıhan Dere yaptı. Genel Kurula Milliyetçi Hareket Partisi Muratpaşa İlçe Teşkilat Başkanı Şaban Öztürk ve bazı oda başkanları ile esnaf katıldı.

Seçimde 326 üye oy kullanırken, mevcut Başkan Metin İnal 108, Derya Ergin ise 218 oy aldı. Bu sonuçlara göre Derya Ergin Antalya Tuhafiyeciler ve Mefruşatçılar Zücaciyeciler ve Hediyelik Eşya Satıcıları Esnaf Odası'nın yeni başkanı oldu. Derya Ergin'in Yönetim Kurulu Abdullah Arslan, Mustafa Aksoy, Hüseyin Yüksel, Abdurrahim Karadon, Şevket Türkkan ve Selahattin Turgut'tan oluştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tuhafiyeciler Odası Genel Kurulu Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement