Turist Rehberleri Ruhsatlarını Aldı - Son Dakika
Yerel

Turist Rehberleri Ruhsatlarını Aldı

Turist Rehberleri Ruhsatlarını Aldı

Bursa, Bilecik, Kütahya Turizm Rehberleri Odası’na (BURO) kayıtlı 105 turist rehberi törenle ruhsatlarını aldı.

25.01.2014 11:03

Bursa, Bilecik, Kütahya Turizm Rehberleri Odası'na (BURO) kayıtlı 105 turist rehberi törenle ruhsatlarını aldı.

Tiara Otel'de düzenlenen törene BURO Başkanı Ersel Yelken Kaya, Bursa Vali Vekili Samet Coşkun, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Muhsin Özlükurt, Bursa İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Gedikli ve davetliler katıldı. Bilecik ve Kütahya'daki profesyonel turist rehberlerinin bağlı olduğu Bursa, Bilecik, Kütahya Turizm Rehberleri Odası'na (BURO) kayıtlı 105 üyeye, 6326 sayılı Turist Rehberliği Meslek Kanunu gereği, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından verilen ruhsatlar törenle dağıtıldı.

Rehberlere ruhsatlarını Bursa Bölgesel Turist Rehberleri Odası Başkanı Ersel Yelken Kaya, Vali Vekili Samet Coşkun, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Muhsin Özlükurt, Kültür ve Turizm MÜdürü Ahmet Gedikli takdim etti.

Bursa ve bölgesine turis çekmek için çalışacaklarını belirten Bursa Bölgesel Turist Rehberleri Odası Başkanı Ersel Yelken Kaya, "Bugün turisz rehberlerine ruhsatlarını teslim ediyoruz. Bu ruhsatlar, onların sicil numarası. Rehber olduklarını gösteren belgeye kavuştular. Bu ruhsatı alan her rehber, Türkiye Cumhuriyeti'nin her yerinde rehberlik yapmayı hak kazanmış oluyor" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Turist Rehberleri Ruhsatlarını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement