Türk Sanat Müziği Çocuk ve Gençlik Korosu Konseri - Son Dakika
Yerel

Türk Sanat Müziği Çocuk ve Gençlik Korosu Konseri

Türk Sanat Müziği Çocuk ve Gençlik Korosu Konseri

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi Türk Sanat Müziği Çocuk ve Gençlik Korosu, Zübeyde Hanım Kültür Merkezinde bir konser verdi.

24.03.2014 15:46  Güncelleme: 15:41

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi Türk Sanat Müziği Çocuk ve Gençlik Korosu, Zübeyde Hanım Kültür Merkezi'nde bir konser verdi.

Sunuculuğunu Nilüfer Öztürk'ün yaptığı ve Sanatçı İdil Çeliker tarafından düzenlenen konser programında, Konser Koro Şefi Sanatçı İdil Çeliker eşliğinde çocuklar, birbirinden güzel şarkılar söylendi. Çeliker'in ve çocukların söylediği şarkılara, davetliler de katılarak şarkıları hep birlikte söylediler. Davetliler sık sık çocukları ve Çeliker'i alkışladılar. Ayrıca Çeliker'de, kendisinin bestelediği şarkıları da söyleyerek davetlilerin beğenisini topladı.

ESKİŞEHİR TOPLUMU, SANATA VE SANATÇIYA ÖNEM VERMEKTEDİR

Eskişehir Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, konserde yaptığı konuşmada; " Türkiye'de sanat çok önemlidir. Eskişehir toplumu, sanata ve sanatçıya önem vermektedir. 36 çocuktan oluşan Çocuk ve Gençlik Korosu güzel şarkılar söylediler. Bu çocuklarda emeği olan Sanatçı ve Koro Şefi İdil Çeliker'i huzurlarınızda kutluyorum" dedi.

Çeliker Tepebaşı Belediye Başkanı Ataç'a, öğrenci ve velileri de Çeliker'e çiçek takdim ederek teşekkürlerini belirttiler. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türk Sanat Müziği Çocuk ve Gençlik Korosu Konseri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement