Türkçe Öğretmeninden Öğrencileri İlgilendiren Kitaplar - Son Dakika
Yerel

Türkçe Öğretmeninden Öğrencileri İlgilendiren Kitaplar

Türkçe Öğretmeninden Öğrencileri İlgilendiren Kitaplar

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Saltukova beldesinde bulunan ilkokulda görev yapan Türkçe öğretmeni Erdoğan Güneş, çocukları yakından ilgilendiren kitaplar yazıyor.

13.02.2014 14:53

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Saltukova beldesinde bulunan ilkokulda görev yapan Türkçe öğretmeni Erdoğan Güneş, çocukları yakından ilgilendiren kitaplar yazıyor.

Öğretmenliğe 1989 yılında başlayan ve halen görevini Çaycuma İlçesine bağlı Saltukova İlkokulunda sürdüren Erdoğan Güneş, ortaokul yıllarında şiir yazmaya başladığını, şiirler yazarken aynı zamanda konuyu anlatan resimlerle belirttiğini kaydetti. Eskiden yazmış olduğu kitapları hatıra olarak sakladığını belirten Güneş, ilk kitabını 2010 yılında "Çocuklara Şiir Demeti" adı altında çıkardığını ve ardından 3 öykü kitabını yayımlandığını ifade etti.

"ROMANIMDA VAN DEPREMİ VE ÇAYCUMA KÖPRÜSÜ KONUSU OLACAK"

Kars'tan Zonguldak'a atanan Türkçe Öğretmeni Erdoğan Güneş, aynı zamanda 2014 yılı içerisinde de bir roman çıkaracağını belirtti. Romanında geçtiğimiz yıllarda meydana gelen ve ölümle sonuçlanan Van depremini ve 6 Nisan 2012 yılında Çaycuma ilçesinde olan köprü faciasının çöküşünü konu olarak romanına yansıtacağını kaydetti. Güneş, "Türkçe öğretmeni olarak üniversitemi tamamladım. 1989 yılında öğretmenlik mesleğine başladım. Ortaokul yıllarımda hep şiirle ilgilendim. Bu merakımı kitaplara dökmek istedim. Çıkarmış olduğum kitaplar tamamı çocukları ilgilendiriyor" dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türkçe Öğretmeninden Öğrencileri İlgilendiren Kitaplar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement