Türkiye Kamu-Sen'den Teröre Lanet - Son Dakika
Yerel

Türkiye Kamu-Sen'den Teröre Lanet

Türkiye Kamu-Sen\'den Teröre Lanet

Türkiye Kamu-Sen Adıyaman İl Temsilcisi Şemsettin Ağar, düzenlediği basın açıklamasında Gaziantep'te meydana gelen hain saldırıya tepki göstererek terörü lanetledi.

24.08.2012 11:20

Türkiye Kamu-Sen Adıyaman İl Temsilcisi Şemsettin Ağar, düzenlediği basın açıklamasında Gaziantep'te meydana gelen hain saldırıya tepki göstererek terörü lanetledi.

Ağar yaptığı basın açıklamasında, "Hemen her gün yeni bir şehit haberi gelirken, eli kanlı terör örgütü gerçek yüzünü bir kez daha göstermiş, mübarek Ramazan Bayramı'nda dahi hain saldırılarını sürdürmüştür. Bir taraftan mayınlı tuzaklarıyla Mehmetçiklerimizi şehit eden caniler, diğer taraftan da Gaziantep'te sivil vatandaşlarımıza yönelik olarak düzenledikleri bombalı saldırıyla 9 masum vatandaşımızın ölümüne, 69 vatandaşımızın da yaralanmasına neden olmuştur. Terör kurbanları arasında çocuklar da bulunmaktadır. İnanıyoruz ki; bu vahşi eylemleri gerçekleştiren caniler akıttıkları kanda boğulacaktır" dedi.

"Öncelikle terörü ve destekçilerini, milletimizin yaşama hakkına gasp edilirken susanları nefretle lanetliyoruz" diyen Ağar, sözlerini şöyle tamamladı:

"Terörle mücadele kararlı ve etkili olmalı, suçlu cezasını çekmeli, yaptığının karşılığını almalı ve belasını mutlaka bulmalıdır. Bayram demeden, kadın, çocuk, yaşlı, genç ayrımı yapmaksızın saldırılarını adeta bir katliama dönüştürecek kadar gözünü kan bürümüş vatan hainlerini nefretle lanetliyoruz. Türkiye Kamu-Sen camiası olarak saldırılarda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza ve bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralananlara acil şifalar, yüce milletimize sabır ve metanet diliyoruz." - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türkiye Kamu-Sen'den Teröre Lanet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement