Uluslar Arası Söke Hastanesi'nden Didim Esnaf Odası Üyelerine Özel İndirim - Son Dakika
Yerel

Uluslar Arası Söke Hastanesi'nden Didim Esnaf Odası Üyelerine Özel İndirim

Uluslar Arası Söke Hastanesi\'nden Didim Esnaf Odası Üyelerine Özel İndirim

Didim Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile Uluslar arası Söke Hastanesi arasında imzalanan protokol kapsamında Oda personeli ile Oda üyelerine Hastane tedavilerinde % 20 oranında indirim uygulanacak.

05.09.2013 09:55

Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Uluslar arası Söke Hastanesi arasında imzalanan protokol kapsamında Oda personeli ile Oda üyelerine Hastane tedavilerinde % 20 oranında indirim uygulanacak.

Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Uluslar arası Söke Hastanesi arasında işbirliği protokolü imzalandı. İmzalanan protokol kapsamında Oda Personeli ve Oda üyeleri ile bakmakla yükümlü oldukları kişilerden ayakta ve yatarak tedavilerinde yüzde 20 oranında indirim uygulanacak.

Esnaf Odasında imzalanan protokol törenine Oda Başkanı Yaşar Pektaşoğlu, Uluslar arası Söke Hastanesi Müdürü Cengiz Bayar, Oda yönetim kurulu üyeleri katıldı.

İmza töreni öncesinde konuşan Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Pektaşoğlu Uluslar arası Söke Hastanesi ile işbirliği yaparak bir protokol imzalayacaklarını ve bu sayede hem personelin hem de oda üyelerinin Uluslar arası Söke Hastanesinin hizmetlerinden yararlanacağını belirterek hayırlı olmasını diledi.

Uluslar arası Söke Hastanesi Müdürü Cengiz Bayar Esnaf Odası ile işbirliği yapmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek "Hastanemizde Oda Personeli ve Oda üyeleri ile bakmakla yükümlü oldukları kişilerden ayakta ve yatarak tedavilerinde yüzde 20 oranında indirim uygulanacak. Bu kapsamda hastanemize gelecek kişiler herhangi bir belge getirmelerine gerek yok; TC kimlik no ve oda kayıt numarası ile bu işlemler yapılabilecek. 15 Eylül'den itibaren hastanemizde bu hizmet faaliyete geçecek" dedi

Bayar 9 aydır Hastanenin hizmette olduğunu belirterek "Hastanemizi nitelikli hale getirdik. Bu hizmette Söke olduğu kadar Didim'in de faydalanmasını istiyoruz" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Uluslar Arası Söke Hastanesi'nden Didim Esnaf Odası Üyelerine Özel İndirim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement