Umut Oyunu - Son Dakika
Yerel

Umut Oyunu

Umut Oyunu

Batmanda kurumlar ve vatandaşlar, kanserli iki çocuğa umut olmak için büyük çaba sarf ettiler.

28.04.2014 14:21

Teiaş'da müteahhit elemanı olarak çalışan bir işçinin iki kanserli çocuğu için İl Kültür Merkezi'nde Teiaş'ın katkılarıyla Batman Sanat Tiyatrosu ve Öğrencileri tarafından bir oyun sergilendi.

Oyuna Teiaş çalışanları ve gelen tiyatro sevenler yoğun ilgi gösterirken, Batman Sanat Tiyatrosu Oyuncuları oyun sonunda ayakta alkışlandılar.

Teiaş'da mütehait elemanı olarak çalışan işçinin iki kanserli çocuğu için ilik tedavisine harcanmak üzere başta Teiaş Grup Müdürü Süleyman İlhan, Teiaş Grup Müdür Yardımcılarından İlhan Baran ve Cemalettin Sevgili olmak Üzere diğer çalışanlara kadar hasta çocuklar için maddi ve manevi destek verildi.

Ayrıca, Abidin Acar, Şilan Altan, Yeşim Baran ve Yeter Demir adlı gençler bu anlamlı etkinliği 3 günde organize ederek, kanserli çocuklar için düzenlenen etkinliğe katkı sundular.

Oyun sonrası konuşma yapan Vali Yardımcısı Ertuğ Şevket Aksoy "Bu çocuklar için bugün burada oldukları için Teiaş Çalışanlarına, tiyatro severlere teşekkür ediyorum diyorum. Bu Çocukların tedavileri için gereken her şeyi yapacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın. Bir rakam vermek istemiyorum ama bunu yapabilecek güce sahibiz. Gereken ne ise yapacağız" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Umut Oyunu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement