Umut Yıldızı ile Doğalgazcı Oldular - Son Dakika
Yerel

Umut Yıldızı ile Doğalgazcı Oldular

Umut Yıldızı ile Doğalgazcı Oldular

Amasya'da uygulanan 'Umut Yıldızı Projesi' kapsamında düzenlenen doğalgaz tesisatçılığı kursuna katılan 12 gençten, 5'i yaklaşık 6 ay boyunca devam ettirdikleri kursun sonunda Amasya Valisi A.Celil Öz'ün elinden başarı belgeleri ile hediyelerini...

03.12.2012 17:39

Amasya'da uygulanan 'Umut Yıldızı Projesi' kapsamında düzenlenen doğalgaz tesisatçılığı kursuna katılan 12 gençten, 5'i yaklaşık 6 ay boyunca devam ettirdikleri kursun sonunda Amasya Valisi A. Celil Öz'ün elinden başarı belgeleri ile hediyelerini aldılar.

Kursa 7 gencin devam etmemesine dikkat çekip gençlere seslenen Vali Öz, "Projeden kaytaran arkadaşlarınıza da model olmanızı istiyoruz. Siz çalışıp, bir şeyler üretmelisiniz ki, o arkadaşlarınızda sizi takip etsin" dedi.

Amasya Milli Eğitim Müdürlüğü Çıraklık ve Eğitim Merkezi, Çalışma ve İş Kurumu, Amasya Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi ile Amasya Müftülüğü işbirliğiyle daha önceden suç işlemiş ve suç işleme riski olan 12 gence yönelik yaklaşık 6 ay önce başlayan doğalgaz tesisatçılığı kursuna devam edip, başarıyla tamamlayan 5 gence Amasya Valiliği'nde düzenlenen törende belgelerini veren Vali Öz, "Geçmişte bazı sıkıntılar yaşanmış olabilir. Bundan sonraya umutla bakmanızı istiyorum. Ümidimiz var. Arkadaşlarımız çalışmaları takip edecekler" diye konuştu.

Amasya Milli Eğitim Müdürü Gıyasettin Taş, Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Osman Yılmaz ile Amasya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürü ve Çocuk Şube Müdür Vekili Hakan Uzun'un katıldığı törenin ardından Çocuk Şubesi ekipleri tarafından kursu birincilikle bitiren gence bisiklet hediye edildi. - AMASYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Umut Yıldızı ile Doğalgazcı Oldular - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement