Üniversite Öğrencileri İlkokul Öğrencileriyle Buluştu - Son Dakika
Yerel

Üniversite Öğrencileri İlkokul Öğrencileriyle Buluştu

Üniversite Öğrencileri İlkokul Öğrencileriyle Buluştu

Üniversiteli Aktif Gençler Öğrenci Kulübü, Tangal İlkokulu öğrencileriyle buluştu.

03.06.2016 16:34

Üniversiteli Aktif Gençler Öğrenci Kulübü, Tangal İlkokulu öğrencileriyle buluştu.

Daha saygın bir üniversite olma hedefiyle yola çıkan Sinop Üniversitesi, bir yandan fiziki alt yapısını güçlendirirken bir yandan da sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere öncülük ederek öğrencilerin gelişimine katkı sunuyor.

Yaz ayının gelmesiyle birlikte doğanın tüm güzelliklerinin yaşandığı Sinop'ta, Üniversiteli Aktif Gençler Öğrenci Kulübü, Sinop merkeze bağlı Tangal İlkokulu'ndan 60 öğrenciye unutamayacakları bir gün yaşattılar.

Üniversiteli Aktif Gençler Öğrenci Kulübü Akademik Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Muzaffer Barlak ve Kulüp Başkanı Süleyman Uğur'un organize ettiği etkinlik, Tangal İlkokulu'nun başarılı öğrencilere hediye verilmesi ile başladı. Daha sonra Sinop Merkeze getirilen 60 öğrenci üniversiteli ağabeyleri ve ablaları ile kahvaltıda buluştular. Ardından Arkeoloji Müzesi ve Deniz Savaşları Müzesi'ni gezen minik öğrenciler, Barış Manço Parkı'nda gönüllerince eğlendiler. Öğle yemeği için Akliman'da piknik yapan öğrenciler hem güzel havanın tadını çıkardılar hem de oyunlar oynadılar.

"Bizim mutluluğumuz bir çocuğun gülümsemesinde saklı" diyen Üniversiteli Aktif Gençler Öğrenci Kulübü Akademik Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Muzaffer Barlak "Gelecek nesillerin gelişimine katkı sağlamak, çevresine, doğaya, insana saygılı bireyler yetiştirmek en önemli görevimiz. Bugün misafir ettiğimiz Tangal İlkokulu'ndan minik öğrencilerimizin yüzündeki gülümseme, öğrencilerimizin yüreklerindeki sevgi ile birleşti" dedi. - SİNOP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Üniversite Öğrencileri İlkokul Öğrencileriyle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement