Üniversite Öğrencileri Miniklere Unutulmaz Bir Gün Yaşattı - Son Dakika
Yerel

Üniversite Öğrencileri Miniklere Unutulmaz Bir Gün Yaşattı

Üniversite Öğrencileri Miniklere Unutulmaz Bir Gün Yaşattı

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Kdz.

29.04.2012 15:21

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Kdz. Ereğli Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü 3. sınıf öğrencileri, Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi kapsamında 20 ilköğretim okulu öğrencisine unutamayacakları güzel bir gün yaşattılar.

BEÜ Kdz. Ereğli Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü 3. sınıf öğrencileri, Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında oldukça anlamlı bir projeye imza attı.

Üniversite öğrencileri Kaptaş, Abdi İlköğretim Okulundan 20 öğrenciyi Ereğli'ye getirerek onlara dolu dolu bir gün geçirtmenin mutluluğunu yaşadılar.

Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında geliştirdikleri "Yöremizi Tanıyalım, Gezerek Öğrenelim" projesi kapsamında Kaptaş, Abdi İlköğretim Okulundan 20 öğrenciyi Ereğli'ye getiren öğrenciler, Cehennemağzı mağaraları, Alemdar Müze Gemisi, Halil Paşa Konağı Müzesi, çocuk parkını gezdirdiler. Öğrencilere polis evinde yemek ikramında bulundular. Minik öğrencilerle yakından ilgilenen öğrenciler, onlarla birlikte gezmenin ve eğlenmenin mutluluğunu yaşadılar. Ereğli'nin çeşitli yerlerini gezen ve eğlenen minik öğrenciler üniversite öğrencilerine teşekkür ederek okullarına gitmek üzere vedalaşarak ilçeden ayrıldılar.

Proje ile ilgili bilgiler veren Kdz. Ereğli Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü 3. sınıf öğrencisi Özge Üstün, "Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi kapsamında olan bir etkinlik bu. Arkadaşlarım Damla Güven, Nermin Tekkanat, Merve Özdemir ve Tuba Bozkurt ile birlikte Kdz. Ereğli ilçesine bağlı Kaptaş Abdi İlköğretim Okulundan 20 öğrencimizi Kdz. Ereğli'ye getirerek çeşitli yerlerini gezdirerek onların güzel bir gün geçirmelerini sağladık. Onlarda çok mutlu oldular bizde onlarla birlikte mutlu olduk" dedi.

Üstün, bu projede kendilerine vermiş oldukları destekten dolayı Kaptaş, Abdi İlköğretim Okulu Müdürü ve öğretmenlerine ve ayrıca Batı Kdz. Deniz Ticaret Odası Başkanı İrfan Erdem'e teşekkür etti. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Üniversite Öğrencileri Miniklere Unutulmaz Bir Gün Yaşattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement