Uşak AK Parti'de Serhat Eren Aday Adaylığını Açıkladı - Son Dakika
Yerel

Uşak AK Parti'de Serhat Eren Aday Adaylığını Açıkladı

Uşak AK Parti\'de Serhat Eren Aday Adaylığını Açıkladı

Uşak AK Parti'nin belediye başkanlığı seçimlerine aday adayı olan Serhat Eren'in açıklama toplantısına gelen partililer salona sığmadı.30 Mart yerel seçimleri için birbirinden iddialı isimlerin boy gösterdiği Uşak AK Parti'de bugün bir isim daha...

04.11.2013 16:12

Uşak AK Parti'nin belediye başkanlığı seçimlerine aday adayı olan Serhat Eren'in açıklama toplantısına gelen partililer salona sığmadı.

30 Mart yerel seçimleri için birbirinden iddialı isimlerin boy gösterdiği Uşak AK Parti'de bugün bir isim daha aday adaylığını açıkladı. AK Parti Genel Merkezi'nin aldığı karar doğrultusunda 1 Kasım tarihi itibariyle Uşak merkez için 9 aday adayı başvuruda bulunmuştu. Her aday adayının farklı görsellerle hazırlanmış çalışmalarla yaptığı açıklamalara bugün Serhat Eren'de katıldı. Uşak Belediyesi Meclis Üyesi, aynı zamanda UTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı olan Makine Mühendisi Serhat Eren partililerin yoğun katılımı ile Uşak AK Parti İl Binası toplantı salonunda aday adaylığını hazırladığı sunumlarla açıkladı.

Kürsüde söz alan Eren, kentin geçmişi ve günümüz arasında mukayeseler yaparak aday adayı olma sebebini açıkladı. Eren;" UTAŞ'ı devraldıklarında adeta enkaz devraldık. Kısa sürede ise sıkıntıları giderip geçen sene itibarıyla kar açıklayan bir kuruluş hale getirdik. Onlarca projemiz mevcut fakat aday adaylığımızın gerçek süreci bu değil. Biz AK Parti ekibi olarak Uşak için bir çok anlamlı proje imza attık ve bizzat içinde bulundum" dedi.

Serhat Eren konuşmasının sonunda açıklamay gelen konuklara, ailesine ve özellikle partiyi bir arada tutan tavrından, yönetiminden dolayı İl Başkanı aynı zamanda aday adayı olan Mehmet Gün'e teşekkür ederek tamamladı. - UŞAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Uşak AK Parti'de Serhat Eren Aday Adaylığını Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement