Uşak Üniversitesi Vakfı'nın Toplantısı Ukosb Ev Sahipliğinde Gerçekleşti - Son Dakika
Yerel

Uşak Üniversitesi Vakfı'nın Toplantısı Ukosb Ev Sahipliğinde Gerçekleşti

Uşak Üniversitesi Vakfı\'nın Toplantısı Ukosb Ev Sahipliğinde Gerçekleşti

Uşak Üniversitesi Vakfı toplantısı 4 Temmuz 2013 tarihinde Uşak Deri Karma Organize Sanayi Bölgesi (UKOSB) ev sahipliğinde gerçekleşti.

04.07.2013 17:19

Uşak Üniversitesi Vakfı toplantısı 4 Temmuz 2013 tarihinde Uşak Deri Karma Organize Sanayi Bölgesi (UKOSB) ev sahipliğinde gerçekleşti.

Toplantıya Uşak Üniversitesi Rektörü ve Vakıf Başkanı Prof. Dr. Sait Çelik, UKOSB Yönetim Kurulu Başkanı Akif Küplemez, Uşak Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yıldırım, İnşaat Mühendisleri Odası Uşak Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Gür, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan Çalık ve Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cengiz Soykan katıldı.

Toplantıda idari ve mali konular ile ilgili gündem maddeleri ve vakfın 20. Yıl etkinlikleri ile ilgili konular konuşuldu.

Rektör Prof. Dr. Sait Çelik, Uşak Üniversitesi Vakfı'nın amacının Uşak Üniversitesi'nin ulusal ve uluslar arası görünürlülüğünü ve niteliğini artırmaya yönelik faaliyetleri desteklemek olduğunu belirterek bu yönde geliştirilen bir projenin hazırlandığını söyledi. Uşak'ın tüm kurum ve kuruluşlarıyla, Uşak Üniversitesi Vakfı'na destek olacağına inandıklarını ifade eden Rektör Çelik " Uşak İl Özel İdaresine ve Belediyemize sunulmak üzere bir proje hazırladık. Vakıf olarak hazırladığımız projenin adı "Uşak Üniversitesi Bilimsel Etkinlikleri ve Bilim İnsanlarını Destekleme Projesi ". Projenin amacı üniversitemizdeki bilimsel etkinlikleri, bilim insanlarını ve öğrencileri desteklemektir. Ulusal ve uluslar arası bilimsel kongre, sempozyum, çalıştay, teorik ve uygulamalı kurslar ve seminerlerin, akademisyenlerimizin yayın ve projelerinin desteklenmesi önem arz etmektedir. Bu proje kabul edildiğinde Uşak Üniversitesi Vakfı olarak, bilimsel araştırma ve geliştirmeye yönelik akademik çalışmalara destek olma amacımızı gerçekleştireceğiz" dedi.

Uşak Üniversitesi Vakfı'na Uşak'ın desteğinin artarak devam etmesi gerektiğinin altını çizen Rektör Çelik konuşmasında şunları aktardı: "Uşak Üniversitesi Vakfı, fakülte binası yapmaya aday bir vakıftır. Bu da ancak Uşak'ın vakfımızı desteklemesi ile olacaktır. Üniversite vakıfları üniversiteleri desteklemekle birlikte bulunduğu şehrin ve bölgenin de kalkınmasına ve markalaşmasına destek olmaktadır. Uşak Üniversitesi Vakfı, Uşak İli Kalkınma Vakfı adıyla 20 yıl boyunca hizmet etmiş ve Uşak'a bir üniversite kazandırmıştır. Uşak Üniversitesi'nin eğitim ve öğretim kalitesini daha da artıracak olan vakfın 20. Yıl etkinliklerini organize ediyoruz. Düzenleyeceğimiz etkinliklerde Uşak'ın maddi ve manevi desteklerini bekliyoruz."

Uşak Deri Karma Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Akif Küplemez ise toplantıya ev sahipliği yapmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek hem UKOSB olarak hem de Uşak Üniversitesi Vakfı üyesi olarak her türlü destek ve çalışmanın içinde olduklarını belirtti.

Toplantı gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından sona erdi. - UŞAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Uşak Üniversitesi Vakfı'nın Toplantısı Ukosb Ev Sahipliğinde Gerçekleşti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement