Uslu: 17 Aralık Bir Darbe Girişimidir - Son Dakika
Yerel

Uslu: 17 Aralık Bir Darbe Girişimidir

Uslu: 17 Aralık Bir Darbe Girişimidir

Geçirdiği trafik kazasının ardından dün partisinin Eyyübiye İlçe Başkanlığı'na giden Milletvekili Zeynep Karahan Uslu, gündemi değerlendirdi.

22.01.2014 12:36

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Zeynep Karahan Uslu, partisinin Eyyübiye İlçe Başkanlığı'nca düzenlenen toplantıya katıldı.

Seçim çalışmaları kapsamında gittiği Ceylanpınar ilçesinde geçtiğimiz gün üzücü bir trafik kazası yaşayan ve kazayı ufak sıyrıklarda atlatan AK Parti Milletvekili Zeynep Karahan Uslu'yu, Eyyübiye İlçe Başkanlığında İlçe Başkanı Süleyman Elgün, Kadın Kolları Başkanı Tuba Pişkin, Başkan Yardımcısı Mustafa Ağar, Mithat Arhan, Teşkilat Başkanı Abdullah Tacar, Medya Tanıtım Başkanı Sıktı Yavuz, Başkan Yardımcısı Fatih Çiftçi ve diğer yönetim kurulu üyeleriyle çok sayıda partili karşıladı.
AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Süleyman Elgün ve yürütme kurulu üyeleriyle bir süre görüşen ve parti çalışmaları hakkında bilgi alan Milletvekili Uslu daha sonra "Sayın Vekilim Geçmiş Olsun" pankartının yazılı olduğu platformda kadın kolları üyelerine ve diğer partililere seslendi.

Milletvekili Zeynep Karahan Uslu'ya geçmiş olsun temennileriyle açılış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Süleyman Elgün ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

AK Parti hükümetinin 2002 bu yana ülkemize yaptığı birçok yatırım ve yenilikler hakkında bilgi veren AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Zeynep Karahan Uslu ise kadınlarımızın siyasi alanlarda daha da etkinleştirilmesi adına gerekli tüm çalışmaların takipçisi olduklarını söyledi.

Kadınlara gerek teşkilatlanma, gerek belediye meclis üyelikleri, gerekse de belediye başkanlığı ve diğer alanlarda söz sahibi olmaları konusunda erkeklerin daha da destek olmaları gerektiğini kaydeden Uslu, 17 Aralık olaylarının da hükümete yönelik yapılan birer darbe girişimi olduğunu söyledi.

Ziyaretin sonunda Eyyübiye İlçesi Kadın Kolları üyeleri ve diğer partililerle hatıra fotoğrafı çektiren AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Zeynep Karahan Uslu'nun sağlık durumunun ise iyi olduğu gözlendi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Uslu: 17 Aralık Bir Darbe Girişimidir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement