Uykusuzlar" İzmirli Okurla Buluştu - Son Dakika
Yerel

Uykusuzlar" İzmirli Okurla Buluştu

Uykusuzlar" İzmirli Okurla Buluştu

Konak Belediyesi ‘Yazarlar İzmir için okuyor’ etkinliklerinde moderatörlük yapan yazar Gülşah Elikbank, “Uykusuzlar” ismini verdiği 6. Kitabını İzmirli okuyucuyla buluşturdu.

18.01.2014 12:04

Konak Belediyesi 'Yazarlar İzmir için okuyor' etkinliklerinde moderatörlük yapan yazar Gülşah Elikbank, "Uykusuzlar" ismini verdiği 6. Kitabını İzmirli okuyucuyla buluşturdu.

Bilimsel araştırmalar, felsefe ve psikoloji okuma çalışmalarıyla 4 yıllık bir çalışmanın sonucu olan "Uykusuzlar" rüyaların insan hayatındaki önemini ele alıyor. Genç yazar Elikbank, 8 yaşından beri yazarlığa büyük ilgi duyarak yazılar yazdığını belirterek şunları söyledi : " Dünyada sesimi duyurabilmenin tek yolu yazmak . Benim dünyam bir anda okurun dünyası olabiliyor. Okurumla tek bir cümleyle ortak noktada buluşuyoruz. Bu yüzden yazmak benim için önemli. "Uykusuzlar" adlı kitabımda da rüyaların insan hayatında ki özel yerini anlattım."

Konak Belediyesi'nin ' Yazarlar İzmir için okuyor' etkinliklerinde moderatörlük yaptığını da belirten Gülşah Elikbank "Moderatör olduğum koltukta konuk olarak yer almak çok heyecan ve coşku verici. Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan'a desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi. Genç yazarı 6. Kitap tanıtımda sevenleri ve yakın arkadaşı olan aynı zamanda edebiyat ve şair okuru Yasemin Sungur İstanbul'dan gelerek yalnız bırakmadı.

Gülşah Elikbank'ın İzmir'in yetiştirdiği güçlü bir kalem olduğunu ifade eden Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan ise "Gülşah Elikbank'ın ilerde daha güzel eserlerine tanık olacağız. Kitabını incelediğimde, insanın her satırında ayrı bir heyecan duyacağı önemli bir eser olduğunu gördüm. Çok keyifli ve çok farklı. Konak Belediyesi olarak bundan sonra da kültür ve sanatın aydınlığını toplumun her kesimine yaymaya devam edeceğiz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Uykusuzlar' İzmirli Okurla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement