Uzunköprü Tarım ve Hayvancılık Fuarı Açıldı - Son Dakika
Yerel

Uzunköprü Tarım ve Hayvancılık Fuarı Açıldı

Uzunköprü Tarım ve Hayvancılık Fuarı Açıldı

Uzunköprü Tarım ve Hayvancılık Fuarı'nın açılışı yapıldı.

22.09.2012 18:54

Uzunköprü Tarım ve Hayvancılık Fuarı'nın açılışı yapıldı.

Fuarın açılışına Uzunköprü Kaymakamı Uğur Kolsuz, Uzunköprü Belediye Başkanı Av. Enis İşbilen, Uzunköprü İlçe Emniyet

Müdürü Ahmet Kenar, Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Akalın,Uzunköprü Ticaret ve Sanayi odası Başkan Yardımcısı Kenan Aytin ve yönetim kurulu üyeleri,Uzunköprü Meslek Yüksek Okulu Müdürü Erol Çakır, Uzunköprü İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çakmak, Uzunköprü Esnaf ve Sanatkarlar odası adına başkan Ümit Leventer, Uzunköprü Halk Bankası Şube Müdürü Mustafa Kendir, Haskova'dan gelen proje ortakları ile çok sayıda Uzunköprülü katıldı.

Fuarın açılış kurdelesi Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Akalın, Uzunköprü Kaymakamı Uğur Kolsuz, Uzunköprü Belediye Başkanı Av. Enis İşbilen, Uzunköprü Ticaret Odası Yönetim kurulu üyesi Ercan İhtiyar ve Bulgaristan proje ortağı Yancho Yanev birlikte kestiler.

Heyet daha sonra fuar alanını dolaştı. Fuar etkinliklerine konferans programı ile devam edildi. Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası meclis salonunda düzenlenen konferansa Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Akalın, Uzunköprü Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Eren, Proje Koordinatörü Doç. Dr. Sefer Gümüş ve Namık Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Okan Gaytancıoğlu, Uzunköprü Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Halil Karahan, Bulgaristan Proje ortağı Yancho Yanev, oda ve borsa üyeleri, sivil toplum kurulu temsilcileri ve proje ortakları katıldı.

Seminerde konuşan Uzunköprü Ticaret ve Sanayi odası Başkanı İbrahim Akalın, "Tarımsal Sanayi Geliştirme Projesi kapsamında halen devam eden tarım ve hayvancılık fuarı'nın dün açılışını yaptık. Bu gün de burada projemizin eğitim seminerini gerçekleştirmek için toplanmış bulunuyoruz. Bu zamana kadar projemizde yapılan faaliyet ve etkinlikleri çeşitli kitle iletişim araçlarıyla kamuoyu ve hedef kitlelerle paylaştık." dedi.

Uzunköprü Ticaret Borsası Başkanı Rahmi Eren'in konuşmasının ardından panelistler Proje Koordinatörü Sefer Gümüş, Namık Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Okan Gaytancıoğlu ve Uzunköprü Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Halil Karahan sıra ile proje ve tarımsal sanayinin geliştirilmesi hakkında konuşmalar yaptılar.

Tarım ve Hayvancılık Fuarı Ördekli Göl Piknik Alanı'nda düzenlenecek pilav ikramının ardından sona erdi.

22.09.2012 18: 24: 18

TSI

NNNN - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Uzunköprü Tarım ve Hayvancılık Fuarı Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement