Vali Coş İl Özel İdaresinin Yol Çalışmasını İnceledi - Son Dakika
Yerel

Vali Coş İl Özel İdaresinin Yol Çalışmasını İnceledi

Vali Coş İl Özel İdaresinin Yol Çalışmasını İnceledi

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, İl Özel İdaresi tarafından yaptırılan Yüreğir-Çatalpınar-Çelemli yol çalışmasının olduğu bölgede incelemelerde bulundu.

03.08.2013 17:24

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, İl Özel İdaresi tarafından yaptırılan Yüreğir-Çatalpınar- Çelemli yol çalışmasının olduğu bölgede incelemelerde bulundu.

İl Özel İdaresi tarafından yaptırılan, Yüreğir-Çatalpınar-Çelemli yolunun, 20 santimetre kalınlığında Plent Mix Temel (PMT) olarak 12 km. yol sathi kaplaması yapıldı.

Vali Coş da İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Zeki Koçberber ile birlikte yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Burada konuşan Coş, 2 milyon liraya mal olacak yola serilen PMT malzemesinin, İl Özel İdaresi tarafından ilk defa uygulandığını belirtti. Adana- Yumurtalık yolunun 3 kilometresinin bu protokolle yapıldığını kaydeden Coş, "Adana-Yumurtalık güzergahının İl Özel İdaresi sorumluluk sahasındaki 32 kilometrelik kısmında 2. kat sathi kaplama çalışmaları yapılacaktır. Yoğunlukla dolmuş ve vatandaşların ortak kullandıkları bu yol, yapılacak 2. kat asfalt sathi kaplama ile mevcut asfaltın ömrünün uzatılarak vatandaşların daha konforlu ve huzurlu bir şekilde seyahat etmeleri sağlanmış olacaktır" dedi.

Öte yandan, yol incelemeleri sırasında çocukların sevgi gösterisi ile karşılan Coş, çocuklarla şakalaşıp, futbol topu dağıttı. Coş, sonrasında Çelemli Kıraathanesi'nde vatandaşlarla da bir araya gelerek sohbet etti. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Coş İl Özel İdaresinin Yol Çalışmasını İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement