Vali Köşger'den Yaşlılara Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Vali Köşger'den Yaşlılara Ziyaret

Vali Köşger\'den Yaşlılara Ziyaret

Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger ve eşi Fatma Köşger, 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında 95 yaşındaki Ziynet Dal ve 87 yaşındaki Cemile Bozkurt'u evlerinde ziyaret etti.

25.03.2014 14:27

Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger ve eşi Fatma Köşger, 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında 95 yaşındaki Ziynet Dal ve 87 yaşındaki Cemile Bozkurt'u evlerinde ziyaret etti.

Ülke genelinde valilikler arasında ilk kez Sinop Valiliği'nce uygulanmaya başlanan Yaşlılara Evde Bakım Hizmetleri Projesi'nden yararlanan ve yalnız yaşayan 87 yaşındaki Cemile Bozkurt'u evinde ziyaret eden Vali Yavuz Selim Köşger ve eşi Fatma Köşger, Cemile Bozkurt ile bir süre sohbet ederek istek ve ihtiyaçlarını dinledi.

Daha sonra kızıyla birlikte yaşayan 95 yaşındaki Ziynet Dal'ı da evinde ziyaret eden Vali Köşger, her zaman yaşlıların yanında olduklarını söyledi. Vali Köşger, "Yaşlılarımız; geçmişimizin tecrübelerini bugünlere aktaran, milli kültür ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan toplumsal hayatımızın en kıymetli hazineleridir. Geçmiş yılların birikimi ve tecrübesiyle bizlere yol gösteren, sonsuz sevgi ve sabırla bizleri yetiştiren yaşlılarımız baş tacımızdır. Valilikler arasında ilk kez ilimizde yaşlılarımıza yönelik uygulamaya konulan 'Yaşlılarımıza Evde Bakım Hizmeti' projemizde genişleyerek devam etmektedir. Zaman zaman yaşlılarımızı evlerinde ziyaret ediyor ve onlarla sohbetlerde bulunuyor, ihtiyaç ve isteklerini dinliyoruz. İlettikleri istek ve ihtiyaçlarını imkanlarımız dahilinde çözüme kavuşturuyoruz" dedi.

Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger ve eşi Fatma Köşger tarafından gerçekleştirilen ev ziyaretlerine Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Melih Keleş, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hakan Şimşek, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yetkilisi Erkan Usta ve Yaşlılara Evde Bakım Hizmetleri Projesi görevlileri eşlik etti. - SİNOP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Köşger'den Yaşlılara Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement