Vali Küçük, Gazetecilerle Yemekte Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Vali Küçük, Gazetecilerle Yemekte Bir Araya Geldi

Vali Küçük, Gazetecilerle Yemekte Bir Araya Geldi

Karabük Valisi İzzettin Küçük, kentte görev yapan gazetecilerle yemekte bir araya geldi."10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" nedeniyle Karabük Polisevi'nde Karabük'te çalışan yerel basınve ulusan temsilcileriyle akşam yemeğinde bir araya gelen Vali İzzetin Küçük, en büyük hayalinin, ortak kullanım alanı olabilecek bir mekana kavuşması olduğunu belirterek, bu konuda atılacak adımlar konusunda herkesin taşın altına elini koyması gerektiğini söyledi.

11.01.2012 12:58

Karabük Valisi İzzettin Küçük, kentte görev yapan gazetecilerle yemekte bir araya geldi.

"10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" nedeniyle Karabük Polisevi'nde Karabük'te çalışan yerel basınve ulusan temsilcileriyle akşam yemeğinde bir araya gelen Vali İzzetin Küçük, en büyük hayalinin, ortak kullanım alanı olabilecek bir mekana kavuşması olduğunu belirterek, bu konuda atılacak adımlar konusunda herkesin taşın altına elini koyması gerektiğini söyledi. Polisevi'nde düzenlenen yemeğe; Vali İzzettin Küçük'ün yanı sıra Vali Yardımcısı Ertuğ Şevket Aksoy, İl Emniyet Müdürü Süleyman İlhan Acaröz, Karabük Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Nimet Soylu, Çağdaş Gazeteciler Derneği Karabük Şube Başkanı Mustafa Yanık, gazete ve televizyon sahipleri ile çok sayıda basın mensubu katıldı. Yemekte bir konuşma yapan Vali İzzettin Küçük, tüm gazetecilerin gününü kutlayarak, "10 Ocak gazeteciler için anlamlı ve önemli bir gündür. Çünkü 10 Ocak 1961 tarihinde 'Basın Mesleğinde Çalışanlarla Çalıştıranlar Arasındaki Münasebetlerin Tanzimi Hakkındaki Kanun' yürürlüğe girmiş ve bu kanun gazetecilerin çalışma haklarında önemli iyileştirmeler getirmiştir. İşte bu tarihten itibaren de 10 Ocak, ülkemizde 'Çalışan Gazeteciler Günü' olarak kutlanıyor. Ben, bugün davetimi kırmayarak buraya geldiğiniz için teşekkür ediyorum" dedi.

Karabük'ün Türkiye'nin orta ölçekli vilayetlerinden birisi olmasına karşın 220 bin nüfusu ile büyük bir aile olduğunun altına çizen Vali Küçük, "Ben buradaki gazetecileri de bu büyük ailenin önemli bir ferdi olarak görüyorum. Hepimizin gayesi hedefi çalışması Karabük insanının yüzünün gülmesi, gözlerinin parlaması, yarına umutla gitmesidir. Bu insanları daha güzel günlere nasıl ulaştırırız, bunun için hepimiz çalışıyoruz. Hepimiz farklı şeyler yapıyoruz, ama hepimizin gayesi budur" diye konuştu. Basın mensuplarının sorunlarını ve sıkıntılarını yakından bildiğini de ifade eden Vali Küçük, en büyük hayalinin Karabük'te görev yapan basın mensupları için ortak bir mekan oluşturulması olduğunu belirterek şunları söyledi:

"Sizler yıllardır büyük bir özveriyle, gayretle, çabayla zor şartlar altında çalışıyorsunuz. Bunu 8-9 yıldır burada görev yapmış bir kamu görevlisi olarak söylüyorum. Hangi şartlarda bu görevi yerine getirdiğinizi biliyorum. Bize düşen görev de, sizlerin bu çalışmalarında elimizden geldiğince sizlere destek olmaktır. Bunu da yapmaya çalışıyoruz. Benim basın mensupları için Karabük'te en çok arzuladığım ortak bir mekanın olmasıdır. Gönlümde böyle bir şey var. Ortak mekan dediğim, medya mensuplarının bir araya geldiği, çay kahve içtikleri, günün konularını yorumlayıp tartışabilecekleri bir yer. Bu benim Karabük basını için en büyük hayalim. Böyle bir yer yapmaya kalkarsak herkes elini taşın altına sokmak zorundadır."

Vali İzzettin Küçük, konuşmasının ardından çekimleri yaklaşık bir yıl süren ve büyük bir titizlikle hazırlanan Karabük Tanıtım CD'sini ilk kez basın mensupları ile paylaştı. Vali Küçük, gecenin sonunda yemeğe katılan basın mensuplarına günün anısına birer hediye verdi. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Küçük, Gazetecilerle Yemekte Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement