Vali Şahin'den Kapıkule'ye Gece Denetimi - Son Dakika
Yerel

Vali Şahin'den Kapıkule'ye Gece Denetimi

Vali Şahin\'den Kapıkule\'ye Gece Denetimi

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Edirne'de göreve başladığı günden bu yana yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdürüyor.

21.06.2014 16:09

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Edirne'de göreve başladığı günden bu yana yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdürüyor. Yoğun ziyaretçi trafiğinden fırsat buldukça kamu kurumlarından brifing alan Vali Şahin, son olarak Kapıkule sınır kapısına ziyaret gerçekleştirdi.

Edirne Valisi Şahin, dünyanın ikinci, Avrupa'nın ise en büyük kara hudut kapısı olan Kapıkule'de incelemelerde bulundu. Akşam 22.30 sıralarında Kapıkule Sınır Kapısına giden Vali Şahin TIR giriş ve çıkış, Kapıkule yolcu salonu giriş ve çıkışlarında görevlilerden bilgiler alıp yolcularla sohbet ederek herhangi bir sıkıntılarının olup olmadığını sordu.

Edirne Vali Yardımcısı ve Kapıkule Mülki İdare Amiri Nedim Özırmak'ın da hazır bulunduğu denetimler sırasında açıklama yapan Vali Dursun Ali Şahin, Kapıkule Sınır Kapısının Türkiye'nin göz bebeği olduğunu söyledi.

Vali Şahin, "Mesai mefhumu gözetmeden hizmet odaklı çalışmalar yürüteceğiz. Kapıkule Sınır Kapısı dünyanın en büyük sınır kapılarından biri ve bizim Avrupa'ya açılan yüzümüz. Yaz ayının gelmesi ile birlikte Avrupa'da çalışan gurbetçi vatandaşlarımızın da yaz tatilleri için anavatana gelecek olması nedeniyle eksiklerimizi görmek ve önlemlerimizi alabilmek adına denetimlerimizi sıklaştırdık. Gerekli tüm önlemleri alarak gurbetçi vatandaşlarımızın yoğun olarak geldiği günlerde sıkıntı yaşanmaması için gayret ediyoruz. Bu tür denetimlerimiz önümüzdeki günlerde de devam edecek" dedi. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Şahin'den Kapıkule'ye Gece Denetimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement