Vali Yılmaz, Ürkütlü Beldesini Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Vali Yılmaz, Ürkütlü Beldesini Ziyaret Etti

Vali Yılmaz, Ürkütlü Beldesini Ziyaret Etti

Burdur Valisi Yılmaz, ziyarette vatandaşların sorunlarını dinleyerek, çözümü için ilgili daire müdürlerine talimat verdi.

19.12.2013 11:09  Güncelleme: 11:07

Burdur Valisi Nurettin Yılmaz, Bucak ilçesine bağlı Ürkütlü beldesini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Ürkütlü beldesindeki bir kahvehanede vatandaşların sorunlarını dinleyen Yılmaz, tarım, hayvancılık ve sağlık konularındaki sorunların çözümü için ilgili daire müdürlerine talimat verdi. Yılmaz, belde halkıyla yaptığı görüşmede yüksek tonajlı araçların gerekli birimlere bildirimlerinin yapılmasını isteyerek, gereğinden fazla yük taşıyan araçlar konusunda hiç kimseye taviz verilmeyeceğini söyledi.

Vali Yılmaz'ın beldedeki sağlık uygulamalarıyla ilgili bilgi istediği İl Sağlık Müdürü Sırrı Şenbayram, beldede bir doktor ve bir yardımcı sağlık personeli olduğunu, 112 acil sağlık hizmetlerinin Uğurlu köyü 112 sağlık istasyonundan yapıldığını ve beldede otomatik su dezenfeksiyon cihazı ile içme suyu temizliği yapıldığını bildirdi.

Vali Yılmaz daha sonra Ürkütlü Belediye Başkanı İbrahim Keskin'den devam eden çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Beldedeki çok amaçlı pazar yerini gezen Yılmaz, çalışmalarından dolayı Keskin'e teşekkür etti. Ürkütlü İlkokulunu da ziyaret eden Vali Yılmaz, burada öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

Daha sonra Bucak Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Toplantısı'na katılan Yılmaz, genişleyen organize sanayi bölgesinin altyapı çalışmaları ve faaliyetleri konusunu görüştü. Yılmaz'a ziyaretlerinde Garnizon Komutanı Albay Sait Koca, Bucak Kaymakamı Mehmet Akçay, İl Emniyet Müdürü Abdülkerim Polat,  İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin, İl Sağlık Müdürü Sırrı Şenbayram ve İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Fırat Erkal da eşlik etti. - Burdur

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Vali Yılmaz, Ürkütlü Beldesini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement