Vedaş'tan Kurumlara Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Vedaş'tan Kurumlara Ziyaret

Vedaş\'tan Kurumlara Ziyaret

VEDAŞ Bölge Müdürü Zafer Türüt, Türkerler Holding İnsan Kaynakları Mali Direktörü Mustafa Tural ile kentteki kurumları ziyaret etti.

27.02.2014 18:03

VEDAŞ Bölge Müdürü Zafer Türüt, Türkerler Holding İnsan Kaynakları Mali Direktörü Mustafa Tural ile kentteki kurumları ziyaret etti.

VEDAŞ Bölge Müdürü Türüt ve beraberindekiler, kentteki kamu kurum ve kuruluşları ziyaretine ilk olarak İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı ile başladı.

VEDAŞ hakkında Tatlı'ya bilgi vererek çalışma prensiplerini anlatan Türüt, zaman zaman bazı okulların elektrik faturalarının ödenmesinde sıkıntı yaşandığını, İl Milli Eğitim Müdürlüğünün bu konuda duyarlı olduğunu söyledi.

Türüt, "Holding İnsan Kaynakları Mali Direktörü Mustafa Tural ve VEDAŞ Muş İl Müdürü Mehmet Erbil ile ildeki bazı kurumları ziyaret etmek için buradayız. Bizde zaman zaman bazı kurumlarda sıkıntılar olabiliyor. Ama Muş Milli Eğitim Müdürlüğü bu konuda hassasiyet gösteriyor. Ödenmemiş bazı faturalarımız elbette ki var. Ama onlar da okullardan kaynaklanan sıkıntılardır. Biz bu duyarlılığın devam etmesini hatırlatarak, VEDAŞ olarak özelleştiğimiz için bazı yükümlülüklerimizi yerine getirmek adına bu tahsilatları yapmak zorunda olduğumuzu hatırlatmak isterim" diye konuştu.

İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kurum olarak VEDAŞ'a borçlarının olmadığını vurguladı.

Tatlı, "Eğitim camiası olarak bizim borçlu olmamız söz konusu olamaz. Biz gereken duyarlılığı gösterip, sadece VEDAŞ'a değil, diğer bütün ihtiyaçlarımızın ödeneklerini zamanında çıkarıyoruz. Bazı okullarımız faturalarını göndermemiş olabilirler veya gecikme olmuş olabilir. Ancak biz bunlarında tespitini yapıp ödemelerini yapıyoruz" dedi. - Muş

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Vedaş'tan Kurumlara Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement