Velioğlu Ortaokulu Aile Birliği Başkan Gülşen'i Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Velioğlu Ortaokulu Aile Birliği Başkan Gülşen'i Ziyaret Etti

Velioğlu Ortaokulu Aile Birliği Başkan Gülşen\'i Ziyaret Etti

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde, Velioğlu Ortaokulu Aile Birliği yönetimi ve öğrencileri Belediye Başkanı Mithat Gülşen’i makamında ziyaret ettiği belirtildi.

14.02.2014 16:30

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde, Velioğlu Ortaokulu Aile Birliği yönetimi ve öğrencileri Belediye Başkanı Mithat Gülşen'i makamında ziyaret ettiği belirtildi.

Velioğlu Ortaokulu Aile Birliği Başkanı Özkan Geldi, Başkan Yardımcısı Halil Verimbaş, Öğrenciler Selman Gedikli, Nursema Topcu, Beyza İrem ile birlikte Belediye Başkanı Mithat Gülşen'e nezaket ziyaretinde bulundukları kaydedildi. Belediye Başkanı Gülşen, 23 Şubat Pazar günü bir Otelde okulları yararına yapılacak olan çaya davet eden Okul Aile Birliği üyeleri ve öğrenciler, eğitim kurumlarına yaptığı yardımlar için de Belediye Başkanı Mithat Gülşen'e teşekkür ettiler. Velioğlu Ortaokulu Okul Aile Birliği yöneticileri ve öğrencilerine yaptıkları ziyaret için teşekkür eden Başkan Gülşen, "Davetinize teşekkür ediyorum. Okulunuz yararına yapılacak olan çaya ekibimle birlikte katılacağım" dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Velioğlu Ortaokulu Aile Birliği Başkan Gülşen'i Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement