Vergi Dairesinden Hasan Kalyoncu Üniversitesi'ne Teşekkür - Son Dakika
Yerel

Vergi Dairesinden Hasan Kalyoncu Üniversitesi'ne Teşekkür

Vergi Dairesinden Hasan Kalyoncu Üniversitesi\'ne Teşekkür

Gaziantep Suburcu Vergi Dairesi Müdürü Ahmet Tamer Yıldız, Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.İbrahim Özdemir'i makamında ziyaret ederek, vergi mükellefi olmanın gereklerini zamanında ve eksiksiz olarak yerine getirmelerinden dolayı...

06.09.2012 10:52

Gaziantep Suburcu Vergi Dairesi Müdürü Ahmet Tamer Yıldız, Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özdemir'i makamında ziyaret ederek, vergi mükellefi olmanın gereklerini zamanında ve eksiksiz olarak yerine getirmelerinden dolayı teşekkür belgesi takdim etti.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Yıldız, "Bir ülkede ekonomik kalkınmanın en temel gereklerinden birisi vergi gelirleridir. Kişiler ve kurumlar mali güçleri oranında ödedikleri vergilerle ülkenin kalkınmasına büyük katkılar sunmaktadır. Göstermiş olduğunuz duyarlılık ve sorumluluk anlayışı nedeniyle Hasan Kalyoncu Üniversitesi yönetimini tebrik ediyorum" dedi.

Rektör İbrahim Özdemir de, "Mütevelli heyetimizin desteği ile eğitim alanında yurt içi ve yurt dışından gelen öğrencilere geniş imkanlar sunan üniversitemiz, en önemli vatandaşlık görevlerinden olan vergisel yükümlülüklerini de yerine getirmenin mutluluğu içindedir" diye konuştu.

Hasan Kalyoncu Üniversitesi bünyesine yeni katılacak olan akademisyenlerle ve ek kontenjan döneminde açılacak olan üç yeni bölümüyle, Gaziantep'in marka değerine katkı sağlamayı amaçladıklarını belirten Özdemir, lisans, yüksek lisans eğitimlerinin yanında meslek içi eğitimlerle de personelin performans ve motivasyonunu arttırmayı hedeflediklerini aktardı. Bu bağlamda kurumlar arası işbirliğinin önemini vurgulayan Rektör Özdemir, vergi dairesi başkanlığı personeline yönelik her türlü eğitime Hasan Kalyoncu Üniversitesi olarak hazır olduklarını ifade etti. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vergi Dairesinden Hasan Kalyoncu Üniversitesi'ne Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement