Yaklaşan Yerel Seçimler - Son Dakika
Yerel

Yaklaşan Yerel Seçimler

Yaklaşan Yerel Seçimler

Bilecik’in Bozüyük ilçesinin eski Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, yerel seçimlerin yaklaşması ile birlikte kendisinin çeşitli siyasi senaryoların içine çekilmeye çalışıldığını belirterek "CHP'ye yıllarını vermiş birisi olarak bu seçimlerde de her zamanki gibi partimin başarısı için çalışacağım" dedi.

14.01.2014 14:46

Bilecik'in Bozüyük ilçesinin eski Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, yerel seçimlerin yaklaşması ile birlikte kendisinin çeşitli siyasi senaryoların içine çekilmeye çalışıldığını belirterek "CHP'ye yıllarını vermiş birisi olarak bu seçimlerde de her zamanki gibi partimin başarısı için çalışacağım" dedi.

Bakkalcıoğlu yaptığı açıklamada, Belediye Başkan adayı olma yönündeki ısrarlı taleplere duyarsız kalamayacağını, bu nedenle görevden kaçmayacağını açıkladığını hatırlattı. Ancak kamusal alanda çalışması nedeniyle adaylık için zorunlu olan Yüksek Seçim Kurulu'nun takvimini beklemek durumunda olduğunu anlatan Mehmet talat Bakkalcıoğlu "Kamu alanındaki görevimden ayrıldım ve Bozüyük CHP İlçe Başkanlığı kanalı ile aday adaylığı başvurumu yaptım. CHP Parti Meclisi'nin 22 Kasım 2013 günü yaptığı toplantıya sunulan listede Bozüyük'te Belediye Başkan adayı olarak Metin Torun önerilmiş ve kabul edilmiştir. Partinin bu konudaki en yetkili organının bu kararını saygıyla karşıladım. Adayımızı arayarak başarı dileklerimi ve desteğimi ilettim. Ben; Bozüyük halkınca yüzde 52 gibi çok büyük bir oy ile onurlandırılarak Bozüyük Belediye Başkanı seçilmiş, Bozüyük'te iki dönem Belediye Başkanlığı yapmış, halen Bozüyük halkı arasında yaşamını sürdüren, siyasette ilkeli ve değişmeyen bir duruş ve çizgisi olan CHP'ye yıllarını vermiş birisi olarak bu seçimlerde de her zamanki gibi partimin başarısı için çalışacağım" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yaklaşan Yerel Seçimler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement