Yangınla Mücadele Eğitimi Verildi - Son Dakika
Yerel

Yangınla Mücadele Eğitimi Verildi

Yangınla Mücadele Eğitimi Verildi

Tekstil Çalışanlarına Yangınla Mücadele Eğitimi Verildi.

12.07.2012 12:44  Güncelleme: 12:57

Denizli Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren Shamrock Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş.'de çalışan personele yönelik yangınla mücadele eğitimi verildi.

Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü (DOSBM) Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen yangınla mücadele eğitiminde, Shamrock Tekstil İnsan Kaynakları Müdürü Özkan Bosun tarafından, fabrikalarında meydana gelen küçük çaplı yangınlarda ilk müdahale konusunda özverili çalışmalarından dolayı, Mustafa Sayman, İsmail Akman ve İdris Akpınar isimli çalışanlara plaket, DOSBM İtfaiye Müdürü Hakan Demir'e de OSB İtfaiyesi olarak, yangınlara karşı aldıkları tedbirler ve çalışmalarından dolayı teşekkür plaketi verildi.

Shamrock Tekstil İnsan Kaynakları Müdürü Özkan Bosun yangınla mücadele eğitiminde yaptığı konuşmada, iş sağlığı ve güvenliğinin önemine değinerek, fabrikalarında kendisi ile birlikte toplam 4 kişinin iş güvenliği uzmanı olduğunu, bu konuya aşırı hassasiyet gösterdiklerini belirtti. Bosun bu tür eğitimlerin devam edeceğini söyledi.

DOSBM İtfaiye Müdürü Hakan Demir tarafından Shamrock Tekstil personeline verilen eğitimde, yanma çeşitleri, yangın yeri tehlikeleri, yangının evreleri, yanma türleri ve insan sağlığına etkileri, yangın söndürme malzemeleri, yangın söndürme teknikleri anlatıldı. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yangınla Mücadele Eğitimi Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement