Yardımcı, Cumhurbaşkanı ile Birlikte İsveç'e Hareket Etti - Son Dakika
Yerel

Yardımcı, Cumhurbaşkanı ile Birlikte İsveç'e Hareket Etti

Yardımcı, Cumhurbaşkanı ile Birlikte İsveç\'e Hareket Etti

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Edirne Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yardımcı, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün 10-13 Mart tarihleri arasında İsveç'e gerçekleştireceği gezi kapsamında İsveç'e...

11.03.2013 10:22

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Edirne Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yardımcı, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün 10-13 Mart tarihleri arasında İsveç'e gerçekleştireceği gezi kapsamında İsveç'e hareket etti. Cumhurbaşkanı Gül'le aynı uçakta seyahat eden Yardımcı, İsveç'te, TOBB Başkanı Rifat Hisaarcıklıoğlu'yla birlikte TOBB'u temsil edecek.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün İsveç Kralı Carl Gustaf ile görüşeceği programda Türkiye'den katılan özel sektör heyeti de Türkiye-İsveç İş Forumu'na katılacak. Görüşmeler sırasında Türkiye'de İş Yapma Ortamı ve Sürdürülebilir Enerji Çözümleri gibi konular da ele alınacak.

Edirne Ticaret Borsası'ndan yapılan yazılı açıklamada Türkiye Cumhuriyeti ve İsveç arasında "Çevre Teknolojileri Alanında Ticaret ve Yatırım İşbirliğinin Geliştirilmesi Konusunda Mutabakat Muhtırası" imzalanacağı ve imza töreninde TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, İsveç Ticaret Bakanı Eva Björling ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ın birer konuşma yapacağı belirtildi.

Açıklamada ayrıca dünyaca ünlü elektronik firması olan Ericsson ve sürdürülebilir enerji sistemlerinin kullanıldığı ve geri dönüşümün son derece entegre olduğu şehir sistemi markası olan Symbiocity'nin ziyaret edileceği ve Stockholm Üniversitesi Türkiye Araştırmaları Enstitüsü'nün de açılışının gerçekleştireceği ifade edildi.

(ORA)

11.03.2013 10: 01: 40

TSI

NNNN - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yardımcı, Cumhurbaşkanı ile Birlikte İsveç'e Hareket Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement