Yeni Çalışma Komisyonları Bursa'ya Değer Katacak - Son Dakika
Yerel

Yeni Çalışma Komisyonları Bursa'ya Değer Katacak

Yeni Çalışma Komisyonları Bursa\'ya Değer Katacak

AK Parti Bursa İl Başkanlığı’nda yeni çalışma komisyonları belirlendi.

16.12.2015 11:30

AK Parti Bursa İl Başkanlığı'nda yeni çalışma komisyonları belirlendi. AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, Bursa'nın gelişimi adına kurulan komisyonların şehre katkı sağlayacağını söyledi.

AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, DSİ Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen toplantı ile yeni çalışma komisyonlarına başkanlık yapacak il yöneticilerine dosyalarını teslim etti. Buna göre Mehmet Zahit Yanar Eğitim, Gençlik ve Spor Komisyonu'na, Remzi Yeprem Çevre, Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Komisyonu'na, Niyazi Salman Çalışma Hayatı ve Göç Komisyonu'na, Paşa Ağdemir Sanayi ve Kobi Komisyonu'na, Nazif Aydın Gıda, Tarım ve Hayvancılık Komisyonu'na, Alpaslan Yıldız Kültür ve Turizm Komisyonu'na, Muhammed Karaman Ulaşım ve Enerji Komisyonu'na başkanlık yapacak.

Sözlerine yeni komisyon başkanlarına hayırlı olsun diyerek başlayan AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun,"Bursa'nın gelişimi adına kurduğumuz komisyonlarımız halkımız ve ilgili kurumlarla iç içe olarak şehre katkı koymak için çalışacak. İnşallah tüm teşkilatlarımızla birlikte Bursa'nın ve Türkiye'nin adına çalışmalarımızı sürdürüp, şehrimize hak ettiği hizmetlerin getirilmesi adına fikir ve projeler üretmeye devam edeceğiz" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yeni Çalışma Komisyonları Bursa'ya Değer Katacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement