Yeni Nesil Girişimciye Yeni Nesil Ofis - Son Dakika
Yerel

Yeni Nesil Girişimciye Yeni Nesil Ofis

Yeni Nesil Girişimciye Yeni Nesil Ofis

Geliştirdikleri iş fikirleri ile ticarette geleneksel yöntemlerin dışına çıkarak, farklı bir profil çizen yeni nesil girişimciler, hayallerini gerçekleştirecekleri ofisleri seçerken de tercihlerini kendileri gibi “yenilikçi” projelerden yana kullanıyor.

06.02.2017 10:05

Geliştirdikleri iş fikirleri ile ticarette geleneksel yöntemlerin dışına çıkarak, farklı bir profil çizen yeni nesil girişimciler, hayallerini gerçekleştirecekleri ofisleri seçerken de tercihlerini kendileri gibi "yenilikçi" projelerden yana kullanıyor.

Teknolojinin sürekli gelişim gösterdiği bir ortamda ticaretin kuralları da değişiyor. Geleneksel yöntemlerle iş yapan girişimciler, yerlerini, dünyadaki yenilikleri anlık takip edebilen ve buna göre risk alan gençlere bırakıyor. "Yeni nesil patron" olarak da adlandırılan bu girişimcilerin yönettiği şirketler, tüm dünyada büyüme hızlarıyla da dikkat çekiyor.

Yüksek teknoloji, yüksek standartlar

Hayallerinin peşinden koşan vizyon sahibi girişimciler, işlerini kurarken, tıpkı iş fikirlerinde olduğu gibi yenilikçi, son teknoloji ile donatılmış; gürültüden uzakta, yüksek standartlarda sosyal ve yaşam alanlarına sahip mekanları tercih ediyor. Balak Metal ve Kurt İnşaat ortaklığıyla kurulan Kiza İnşaat A.Ş'nin, Adana'da tüm bu ihtiyaçları göz önünde bulundurarak hayata geçirdiği Kiza İş Merkezi Projesi de yeni nesil ofisleri ve ayrıcalıklı uygulamaları ile kendi işinin patronu olmak isteyenlere, iş dünyasının kapılarını aralıyor.

Girişimcilere özel ödeme seçenekleri

Kurt İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Aydın Kurt, Adana- Mersin D-400 karayolu üzeri, Otogar Kavşağı'ndaki eski Tekel Fabrikası arazisinde yükselen projenin, bölgede ticari yaşamın çekim merkezi olacağını söyledi. Her gün binlerce kişiyi ağırlayacak olan Kiza'nın, kurumsal markaları ve özenle tasarlanan yaşam alanları ile keyifli bir çalışma ve alışveriş ortamı sunacağını kaydeden Kurt, "Kiza'da, yeni iş kurmak isteyen girişimcileri de önemli fırsatlar bekliyor. Yeni nesil patronların her türlü ihtiyacına cevap verebilecek şekilde dizayn edilen ofisler, iş hayatına ilk adımı Kiza'da atmak isteyenlere özel ödeme seçenekleri ile sunuluyor" dedi.

Fuarın yıldızı yine Kiza olacak

Kurt İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Aydın Kurt, modern mimarisi, ticari gücü, doğru lokasyonu ve sosyal alanları bir arada buluşturan Kiza'nın, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da inşaat sektörünün bölgedeki en büyük buluşması olan Adana İnşaat 2017'ye damga vurmaya hazırlandığını söyledi. Kurt, girişimcileri, yatırımcıları ve ofisini yenilemek isteyenleri, 16-19 Şubat tarihleri arasında Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek fuardaki standına davet etti.

Proje hakkında

55 bin 262 metrekare arsa üzerine inşa edilen iş merkezi, üstün lojistik avantajları ve emsalsiz konumuyla işletmelere gelişimin kapılarını aralıyor. Bin 200 adet aracın park edebileceği 50 bin metrekare kapalı ve 900 araçlık açık otoparkı bulunan Kiza'nın çarşı bünyesinde 20 metre genişliğinde 221 metre uzunluğunda ve ortada refüj bulunan gidiş- geliş ana caddesi yer alıyor. Ayrıca, bu bulvara dik kesişen 15 metre genişliğinde 100, 112 ve 126 metrelik 3 adet cadde bulunuyor. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yeni Nesil Girişimciye Yeni Nesil Ofis - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement