Yerel Sanatçılardan Kilislilere Müzik Ziyafeti - Son Dakika
Yerel

Yerel Sanatçılardan Kilislilere Müzik Ziyafeti

Yerel sanatçılardan Kilislilere müzik ziyafetiKİLİS - Kilis'te, vatandaşlar ünlü sanatçılar Mehmet Yakar, Hüseyin Fındık, Nur Ertürk, Kadir Aslan ve Kirpi lakaplı Bülent Altınbaş ile coştu.

07.11.2017 11:10

Yerel sanatçılardan Kilislilere müzik ziyafeti

KİLİS - Kilis'te, vatandaşlar ünlü sanatçılar Mehmet Yakar, Hüseyin Fındık, Nur Ertürk, Kadir Aslan ve Kirpi lakaplı Bülent Altınbaş ile coştu.

Alaeddin Yavaşça Kültür Merkezinde gerçekleştirilen, sponsorluğunu Kilisli iş adamı Coşkun Karabaşoğlu'nun üstlendiği ve TV 79'ın katkı sunduğu Mehmet Yakar ile Hüseyin Fındık'ın beraber gerçekleştirdiği Kilis şovun programı büyük ilgi gördü. İki haftada bir Pazartesi günü gerçekleştirilen Kilis şov programına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Ünlü türkücü Mehmet Yakar ile Hüseyin Fındık'ın bu haftaki konuğu ise Nur Ertürk, Kadir Aslan ve Kirpi lakaplı klarnet sanatçısı Bülent Kirpi oldu. Yöresel türkülerin söylendiği gecede Kilisliler coştu. Sanatçıların canlı performansları dikkat çekti.Vatandaşlar, Zaman zaman vatandaşlar yerlerinde duramayarak oyunlar oynadı. Kilisliler, söylenen birbirinden güzel türkülere eşlik ederek geceye renk kattı. Program, TV 79 televizyonu tarafından canlı yayınlandı.

Yerel Sanatçılardan Kilislilere Müzik Ziyafeti
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yerel Sanatçılardan Kilislilere Müzik Ziyafeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement