Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

Yerel Seçimlere Doğru

CHP Bolu Belediye Başkan adayı Mısırlıoğlu: "Her geçen gün vatandaşımızın bize olan teveccühünün arttığını net bir şekilde görüyoruz"

18.02.2014 18:02

CHP Bolu Belediye Başkan adayı Mehtap Özcan Mısırlıoğlu, "Her geçen gün vatandaşımızın bize olan teveccühünün arttığını net bir şekilde görüyoruz" dedi.

Seçim çalışmalarına Tabaklar Mahallesi esnafını ziyaret ederek sürdüren Mısıroğlu, İzzet Baysal Caddesi'nin trafiğe kapatılmasından dolayı esnafların ciddi sıkıntı yaşadıklarını belirtti.

Mısırlıoğlu,  vatandaşların haklarını koruyacaklarını ve 'daha güzel bir Bolu'da yaşayabilmesi' için çalışmak istediklerin vurgulayarak, "Bu bölgede yol ve otopark konusu ciddi bir problem.  Biz emekçiye ve işçiye saygı duyuyoruz. Bu nedenle caddedeki sorunu çözeceğimize dair söz veriyoruz" ifadesini kullandı.

Yerel seçimlere 39 gün kaldığını vurgulayan Mısırlıoğlu, şunları söyledi:

"Her geçen gün vatandaşımızın bize olan teveccühünün arttığını ve bizi yönetici olarak görmek istediklerini net bir şekilde görüyoruz.. Birçok vatandaşımızla alışveriş yaparken sohbet etme şansı bulduk.  Özellikle daha önce AKP'ye oy vermiş seçmenimiz, bu dönem bizlere destek vereceğini söylediler." - Bolu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement