Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

Yerel Seçimlere Doğru

CHP Konya Büyükşehir Belediye Başkan adayı İbrahim Işık, Konya Basın Konseyi’ni ziyaret etti.

24.02.2014 17:20

CHP Konya Büyükşehir Belediye Başkan adayı İbrahim Işık, Konya Basın Konseyi'ni ziyaret etti.

Konsey Başkanı Ömer Kara, yönetim kurulu üyeleri Sabri Altun ve Cem Taşpınar ile görüşen Işık, Konya için yapacağı hizmet ve projeleri anlattı.

CHP İl Başkan Yardımcısı Ulaş Çalıkuşu ve yönetim kurulu üyesi Adem Büker'in de katıldığı ziyarette Işık, belediyelerle ilgili çıkarılan yasayı eleştirdi.

İnsana hizmet için, insan odaklı projelerle yola çıktıklarını ifade eden Işık, şunları kaydetti:

"İnşallah Konya adına çalışacağım. Son yıllarda bildiğiniz gibi köy ve beldelerden ilimize yoğun bir göç var. Bu göçü engellemek için köy ve beldelerimizin alt yapısını tamamlayarak sanayi alanları oluşturarak, iş imkanları sağlayacağız. Belediyede tarım ve hayvancılık daire başkanlığı kurup köylüye her anlamda destek vereceğiz. Gözle görülmeyen bir imar rantı var. İmar rantıına kesinlikle prim vermeden, rantçılar için değil, halkımız için çalışacağız. Halkımızın onayı ile halkımızın istediği hizmetler yapılacaktır."

Konya Basın Konseyi Başkanı Ömer Kara da ziyaretten dolayı Işık'a teşekkür ederek, "İnsan adına hizmetler yapacağınızı söylüyorsunuz. Konya adına, insan adına hizmetler bekliyoruz. Konya basın Konseyi olarak bizler de insana hizmet için varız. Hayırlı uğurlu olsun, hak eden kazansın" dedi. - Konya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement