Ygs Öncesi Öğrencilere Moral Kahvaltısı - Son Dakika
Yerel

Ygs Öncesi Öğrencilere Moral Kahvaltısı

Ygs Öncesi Öğrencilere Moral Kahvaltısı

Pazarlar Anadolu Lisesi, son sınıf öğrencileri için Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı öncesi moral kahvaltısı düzenlendi.

05.03.2015 11:15

Pazarlar Anadolu Lisesi, son sınıf öğrencileri için Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı öncesi moral kahvaltısı düzenlendi.

15 Mart 2015 Pazar günü yapılacak olan YGS'ye katılacak olan Pazarlar Anadolu Lisesi öğrencileri sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Pazarlar Anadolu Lisesi okul idaresi tarafından düzenlenen kahvaltıya İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Sevgi, Pazarlar Anadolu Lisesi Müdürü Ömer Duran, okul idarecileri 12. Sınıflara derse giren öğretmenler ve rehber öğretmenler katıldı.

Kaynaşma ve moral amaçlı kahvaltıda öğrenciler, sınav öncesi sınıf arkadaşlarıyla buluştular.

Toplantıda bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Kemal Sevgi, "Öğrenim hayatınızın önemli aşamalarından biri olan YGS'nin arefe günlerindeyiz. Heyecanınız yüzlerinizden okunuyor. Bu tatlı heyecan sizi inşallah başarıya götürecek. Size olan güvencimiz tamdır. Öğretmenlerinizle uyumlu bir şekilde planlı olarak, azimle ve sabırla çalıştınız. Yani fiili duanızı en güzel bir şekilde yaptınız. Bu yönünüzle arkadan gelen arkadaşlarınıza güzel bir örnek oldunuz. Şimdi de kavli dua vaktidir. Allah hepinizin yardımcısı olsun. Başarılar dilerim" dedi.

Yapılan bu moral ve motivasyon kahvaltısının ardından öğrenciler organize için teşekkür ederek mutlu ve bir şekilde sınıflarına girdiler.(MB-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ygs Öncesi Öğrencilere Moral Kahvaltısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement