Yıldızlar Karate Grup Müsabakaları - Son Dakika
Yerel

Yıldızlar Karate Grup Müsabakaları

Yıldızlar Karate Grup Müsabakaları

Adana Karate İl Karması geçen hafta Osmaniye ‘de yapılan “Yıldızlar Karate Ligi Grup Müsabakası” nda takım halinde birinci oldular.

05.03.2014 09:39

Adana Karate İl Karması geçen hafta Osmaniye 'de yapılan "Yıldızlar Karate Ligi Grup Müsabakası" nda takım halinde birinci oldular.

Karate İl Temsilcisi Tahir Türkarslan, Osmaniye'de yapılan müsabakaya 9' u kız toplam 19 sporcu ile gittiklerini, güçlü rakiplerine rağmen, kendilerinin yanı sıra Afyonkarahisar, Hatay, Antalya, Isparta, Osmaniye, Burdur, Karaman ve Mersin'den toplam 9 il karmasının arasından Adana karmasının birinciliği elde ettiğini söyledi.

Turnuvada, Antalya karmasının ikinci Afyonkarahisar'ın ise üçüncü olduğunu ifade eden Türkarslan, "Güçlü rakiplerimize rağmen 9 il arasından birinci olmamız çok anlamlı. Adana olarak başarılarımız devam edecek. Sporcularımızda ki kazanma arzusu üst seviyede. Sporu tabana yaymak amacındayız. Burada başarılı olan sporcularımı kutluyorum. Ayrıca, bizlere her konuda destek olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi'ye teşekkür ederiz" diye konuştu.

Türkarslan, Adana karmasının 15-16 Mart tarihlerinde Burdur da yapılacak "Yıldızlar Karate Ligi Yarı Final" müsabakalarına katılacaklarını sözlerine ekledi.

Bu arada, Osmaniye'de dereceye giren Adana karması sporcularının isimleri şöyle:

Bayan Kata ve 45 kilo Kumite: Gamzecan Akyiğit-birinci, 40 kilo Kumite: Zeynep Demirbağ- üçüncü, 50 Kilo Kumite: Büşra Körlü-birinci, Artı 50 kilo Kumite: Kübra Şahin-ikinci, Azra Yıldız-üçüncü

Erkekler 45 kilo: Alparslan Cingöz-üçüncü, 50 kilo Kumite: Ertuğrul Eskievcik-ikinci,55 kilo Kumite: Samet Demir-birinci, Artı 55 kilo Kumite: Berkay Karadağ-birinci, Eyüp Gün- ikinci. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yıldızlar Karate Grup Müsabakaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement