Yol Koşusunda Dereceye Girenlere Ödülleri Verildi - Son Dakika
Yerel

Yol Koşusunda Dereceye Girenlere Ödülleri Verildi

Yol Koşusunda Dereceye Girenlere Ödülleri Verildi

Zonguldak'ta, 4 Aralık Madenciler Günü kapsamında Fener parkurunda düzenlenen yol koşusunda dereceye girenlere törenle ödülleri verildi.

04.12.2013 15:34  Güncelleme: 15:47

Zonguldak'ta, 4 Aralık Madenciler Günü kapsamında Fener parkurunda düzenlenen yol koşusunda dereceye girenlere törenle ödülleri verildi.

Zonguldak Maden Mühendisleri Odası'nda düzenlenen ödül törenine, Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Maden Mühendisleri Odası Başkanı Erdoğan Kaymakçı, Maden Mühendisleri Odası İkinci Başkanı Hüsnü Meydan, Zonguldak Atletizm İl Temsilcisi Erol Emral, öğretmenler, öğrenciler ve davetliler katıldı.

Törende konuşma yapan Zonguldak Maden Mühendisleri Odası Başkanı Erdoğan Kaymakçı, "4 Aralık Madenciler Günü'nü kutluyoruz. Her sene olduğu gibi bu senede madenciler yol koşusu altında bir etkinlik düzenledik. Katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Bizim bu etkinliği yapmaktaki amacımız, madenciliği ve madenciyi halka daha iyi tanıtmak. Gerçi sizler Zonguldaklı olarak madenciliği Türkiye'nin geneline bakıldığında daha iyi, daha yakından tanıyorsunuz ama biz daha yakından tanıtmak, sadece madenciliğin iş kazalarıyla gündeme gelmesini değil, ülkenin kalkınmasına güven veren bir sektör de olduğunu ispatlamak amacıyla bu günü yapıyoruz. Dünyada kalkınmış ülkeler madenciliğe verdikleri önem sayesinde bugün refah seviyelere ulaşmışlardır. Bizlerde, ülkemizi yöneten hükümetlerde madenci sektörüne gereken önemi vererek, bizimde gelişmiş, kalkınmış bir ülke olduğumuzu, yolunu açacak önemleri mutlaka almalıdırlar diye düşünüyorum" dedi.

Ardından konuşma yapan Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ise, "Spor yapmanız bizleri gururlandırıyor, onurlandırıyor. Ben sporu çok seviyorum. Spora gönül veren bir arkadaşınızım. İnşallah sizlerde bu başarılarınızı çok daha yukarılara taşır, milli sporcu olarak sizleri görürüz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından 4 Aralık Madenci Yol Koşusunda dereceye giren Yıldız Kızlar'da Tara Kapan, Pınar Şen, Fatmanur Öztürk, Yıldız Erkekler'de Oğuzhan Kartal, Emre Türkmen, Burhan Sarp, Genç Kızlar'da Çağla Torlak, Funda Şeker, Yeşim Odabaşı ve Genç Erkekler'de ise, Müslüm Gezer Muhammet Tayf ve Doğukan Elbir'e madalyaları ile çeşitli hediyeleri alkışlar eşliğinde verildi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yol Koşusunda Dereceye Girenlere Ödülleri Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement