Yozgat Vali Yardımcısı Kemal Şahin Sekili Beldesinde Karne Dağıttı - Son Dakika
Yerel

Yozgat Vali Yardımcısı Kemal Şahin Sekili Beldesinde Karne Dağıttı

Yozgat Vali Yardımcısı Kemal Şahin Sekili Beldesinde Karne Dağıttı

Yozgat Vali Yardımcısı Kemal Şahin, Yerköy’e bağlı Sekili Beldesi Şehit Osman Pekşen İlköğretim Okulunu ziyaret ederek SODES kapsamında Sporla Sağlıklı Nesiller Yetişiyor projesinde başarı gösteren 40 öğrenciye eşofman takımı hediye edip karnelerini dağıttı.

24.01.2014 18:10

Yozgat Vali Yardımcısı Kemal Şahin, Yerköy'e bağlı Sekili Beldesi Şehit Osman Pekşen İlköğretim Okulunu ziyaret ederek SODES kapsamında Sporla Sağlıklı Nesiller Yetişiyor projesinde başarı gösteren 40 öğrenciye eşofman takımı hediye edip karnelerini dağıttı.

Sekili beldesi Şehit Osman Pekşen İlköğretim Okulunda düzenlenen programa Yozgat Vali Yardımcısı Kemal Şahin, Yerköy İlçe Kaymakamı Nevzat Şengök, Çiçekdağı İlçe Kaymakamı Veli Biçer, Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz, Sekili Belde Belediye Başkanı Halil Bacanak ve Yerköy İlçe Jandarma Karakol Komutanı M. Deniz Işıklar katıldı.

Yozgat Vali Yardımcısı Kemal Şahin ve diğer katılımcılar SODES kapsamında "Sporla Sağlıklı Nesiller Yetişiyor" projesinde başarı gösteren 40 öğrenciyi sınıflarında ziyaret ederek eşofman takımı hediye etti. Vali Yardımcısı Kemal Şahin, Yozgat'ta eğitim başarı seviyesinin yükseltilmesi için EKAP projesinin başlatıldığını belirterek, "Öğrencilerimizin daha iyi etiğim alması için fiziki altyapı geliştiriliyor. Devletimiz öğrencilerin daha iyi bir eğitim ve öğretim alabilmesi için çalışıyor ve başarılı nesiller yetişmesi için çalışıyor. Biz büyükleriniz de sizlerin ileride büyüyüp ailesine, vatanına yardımcı bireyler olmanızı istiyoruz" dedi. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yozgat Vali Yardımcısı Kemal Şahin Sekili Beldesinde Karne Dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement