Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, Anneler Günü'nde şehit ailelerini ve gazileri ağırladı - Son Dakika
Yerel

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, Anneler Günü'nde şehit ailelerini ve gazileri ağırladı

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, Anneler Günü\'nde şehit ailelerini ve gazileri ağırladı

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, Anneler Günü'nde ilçedeki mahalle muhtarları ve eşleri ile şehit aileleri, gazi ve yakınlarını Yunus Emre Kültür Parkı'nda konuk etti. Başkan Balaban, etkinlikte yaptığı konuşmada annelerin önemine vurgu yaparak, şehit ve gazi ailelerine saygılarını iletti. Ayrıca, Başkan Balaban'ın eşi Serap Balaban da yeni doğum yapan anneleri ziyaret ederek kutlama ve hediyeleşme gerçekleştirdi.

12.05.2024 16:12  Güncelleme: 16:13

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, Anneler Günü'nde ilçedeki mahalle muhtarları ve eşleri ile şehit aileleri, gazi ve yakınlarını Yunus Emre Kültür Parkı'nda konuk etti.

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, Anneler Günü'nde ilçedeki mahalle muhtarları ve eşleri ile şehit aileleri, gazi ve yakınlarını ağırladı. Yunus Emre Kültür Parkı'nda düzenlenen programda Başkan Balaban'a Eşi Serap Balaban, Başkan Yardımcıları Emine Özge Arslan, Haydar İzci, Mehmet Mesut Doğan, Yunusemre Kent Konseyi Başkanı Bektaş Kılınç, CHP İlçe Başkanı Mehmet Arslan, birim müdürleri eşlik etti.

'Annelerimizin hakkı ödenmez'

Etkinliklerde konuşan Başkan Balaban, şehit anneleri başta olmak üzere tüm anneleri, anne adaylarının Anneler Günü'nü kutladı. Başkan Balaban konuşmasında, "Hayatın en büyük yükünü kadınlar çekiyor. Annelerimizin hakkı ne yapılsa ödenmez. Bu tür etkinliklerle bir arada olmaya devam edeceğiz. Şehit ve gazi aileleri başımızın tacıdır. Şehit ve gaziler bu topraklar için canını kanını vermişlerdir. Sizler için ne yapsak az. Anneler Günü'nde evlatlarını yitirmiş anne ve babaların ellerinden öpüyorum. Amacımız sizlere saygımızı göstermektir. En büyük bedelleri sizler ödediniz. Bizlere şeref verdiniz" dedi.

Serap Balaban yeni annelerin gününü kutladı

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban'ın eşi Serap Balaban da ilçedeki hastanelerin kadın doğum servislerini ziyaret ederek yeni doğum yapan annelerin bu özel günlerini kutladı, yeni doğan hazırlık seti hediye etti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, Anneler Günü'nde şehit ailelerini ve gazileri ağırladı - Son Dakika


Advertisement