Yüreğir Belediyesi Yaz Futbol Okulu Başladı - Son Dakika
Yerel

Yüreğir Belediyesi Yaz Futbol Okulu Başladı

Yüreğir Belediyesi Yaz Futbol Okulu Başladı

Yüreğir Belediyesi Yaz Futbol Okulu Fatih Terim Tesislerinde yapılan törenle başladı.

22.06.2014 14:32

Yüreğir Belediyesi Yaz Futbol Okulu Fatih Terim Tesislerinde yapılan törenle başladı.

Törene Hikmet Aydınoğlu, Mehmet Sümer, Ziya Yüce, Kınalı Mehmet, meclis üyeleri katıldılar. Adanalı sanatçı Ali Turaç söylediği türkülerle törene katılan öğrencileri eğlendirdi.

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan çocukları sokağın olumsuz koşullarından kurtarıp spora yönlendirmek için Yaz Futbol Okulu Kurslarını geleneksel hale getirdiklerini belirtti. 2014 yılı için 12 ayrı yerde futbol yaz okulunun devam edeceğini belirten Başkan Çelikcan "Adana'mızı çok değerli futbolcularımız temsil etmektedirler. Fatih Terim ve Hasan Şaş Adanalı hemşerimizdir. Sizlerden de böyle değerli sporcular neden çıkmasın" dedi.

Geleneksel yaz spor faaliyetlerinin futbolun yanı sıra güreş, tekvando, masa tenisi, kickboks, tenis dallarında da devam edeceğini belirten Çelikcan, "Amacımız çocuklarımızın yaz tatillerini en iyi şekilde değerlendirmelerini sağlayarak sokağın olumsuz koşullarından uzak tutmak ve herkesin ilgi duyduğu spor dallarına gitmelerini sağlamaktır" şeklinde konuştu.

Yaz spor etkinliklerinin başladığını belirten Başkan Çelikcan, "Bu kurslara katılan çocuklarımız spor yaparak hem fiziksel gelişimlerine katkı sağlayacaklar hem de ahlaki yönden hocalarının vereceği eğitimlerle kendilerini yetiştirme imkanına kavuşacaklardır. Bu kurslar sayesinde yaz tatillerini boşa geçirmemiş olacaklardır. Adanaspor eski kaptanlarından Necip Erdoğan kontrolünde çalışmalarını sürdüren çocuklarımızdan başarılı olanlar ve gelecek vaat edenler tespit edilecektir" diye konuştu.

Yüreğir Belediyesi Yaz Futbol Okulu çalışmaları ADS Tesisleri, PTT Evleri Spor Tesisleri, Güneşli Spor Tesisleri, Sarıçam Spor Tesisleri, Güzelevler Spor Tesisleri, Doğankent Tesisleri, Solaklı Tesisleri, Yunusoğlu Spor Tesisleri, Havutlu Spor Tesisleri, Abdioğlu Spor Tesisleri, Geçitli Spor Tesisleri ve Çelemli Spor Tesisleri'nde devam edecek. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yüreğir Belediyesi Yaz Futbol Okulu Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement