Yurtlar Arası Futbol Turnuvası Bafra'da Başladı - Son Dakika
Yerel

Yurtlar Arası Futbol Turnuvası Bafra'da Başladı

Yurtlar Arası Futbol Turnuvası Bafra\'da Başladı

Samsun Kredi ve Yurtlar Bölge Müdürlüğü'ne bağlı yurtlar arasında düzenlenen futbol turnuvası Bafra'da başladı.

12.03.2012 17:55

Samsun Kredi ve Yurtlar Bölge Müdürlüğü'ne bağlı yurtlar arasında düzenlenen futbol turnuvası Bafra'da başladı.

Bafra Milli Piyango Öğrenci Yurdu'nda yapılan turnuva programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Bafra Milli Piyango Öğrenci Yurdu Müdürü Yusuf Sabah yaptığı açılış konuşmasında, "Değerli öğrenciler. Geleceğimiz siz gençlere bağlı, gençlerimizin beyinlerinde ve yüreklerinde olan potansiyelin ortaya çıkarılması, uygulamaya konulması ve başarılı bir şekilde sergilenmesi gerekmektedir. Sizlere sağlanan bu imkanı en iyi şekilde değerlendireceğinize inancım tamdır" dedi.

Açılış töreninde bir konuşma yapan Yüksek Öğrenim Kredi Yurtlar Kurumu Samsun Bölge Müdürü Vekili İsmail Hakkı Kasapoğlu ise, "Kurumumuz yüksek öğrenim gençliğine, barınma, beslenme, kredi ve burs hizmetleri yanında, onların milli birlik ve beraberlik duygularını, dostluk ve kardeşlik bağlarını güçlendirmek, kötü alışkanlıklardan korumak amacıyla sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler düzenlemektedir. İşte bu amaçlar doğrultusunda, yeniden bir araya gelmiş bulunmaktayız. Turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar diliyorum" diye konuştu.

Yurtlar Arası Futbol Turnuvası'na 11 yurt takımı katılıyor. Bafra Belediyespor Sosyal Tesisleri Suni Çim Saha'da yapılacak maçlar 4 gün sürecek ve her gün 3 maç oynanacak. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yurtlar Arası Futbol Turnuvası Bafra'da Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement