Zonguldak Halk Eğitim Merkezi Müdürü Zülfikar Uçar Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Zonguldak Halk Eğitim Merkezi Müdürü Zülfikar Uçar Açıklaması

Zonguldak Halk Eğitim Merkezi Müdürü Zülfikar Uçar Açıklaması

Zonguldak'a bağlı İnağzı mevkiinde trende görev yapan kondüktöre saldıran kişileri Zonguldak Halk Eğitim Merkezi Müdürü Zülfikar Uçar yaptığı bir açıklamayla kınadı.

20.04.2012 16:47

Zonguldak'a bağlı İnağzı mevkiinde trende görev yapan kondüktöre saldıran kişileri Zonguldak Halk Eğitim Merkezi Müdürü Zülfikar Uçar yaptığı bir açıklamayla kınadı.

İnağzı mevkiinde tren durakta durduğu sırada trende görev yapan kondüktöre saldıran kişileri Halk Eğitim Merkezi Müdürü Zülfikar Uçar yaptığı bir açıklamayla kınadı. Güvenlik. görevlileri trenlerden kaldırıldıktan sonra son 4 aydır bazı genç gruplar, trenlerde kabadayı bir şekilde gezerek görevli kondüktör Hüseyin Çelikçiyi darp ettiğini söyleyen Uçar, "Zonguldak'ta görev yaptığımızdan dolayı sürekli trenlerde gidip geliyoruz. Güvenlik görevlileri kaldırıldıktan sonra son 4 aydır bazı genç gruplar, trenlerde kabadayı bir şekilde gezerek kondüktörlere saldırıyorlar. bu olaylar gerçekleşti. Polise ve sağlık birimlerine intikal etmiştir. Tüm devlet yetkililerininde kondüktöre yapılan bu saldırıdan haberleri var. Özellikle öğrencilerin, bayanların, hastaların, çok tedirgin olduğunu gözlemledik. Bende şahsım olarak, çok tedirgin oluyorum. Güvenliğimin sağlanmasını istiyorum. Bugün trende görevli kondüktöre saldıranlar yarın diğer vatandaşlara da saldırır. Herkes psikolojik sıkıntı içindedir. Ben arka vagonda oturuyordum. Tren İnağzı'nda fazla durunca bir hareketlenme olunca ön tarafa doğru gittim. Aynı kişiler trende görev yapan kondüktöre saldırmışlar. Yüzünde darp izleri vardı. Daha sonra olay yerine polis ve ambulans geldi. Olaya maruz kalan kondüktör Hüseyin Çelikçi ambulansla hastaneye sevk edildi. özellikle TCDD Genel Müdürlüğünün yolcuların güvenliğini sağlamasını istiyoruz ve bu olayı da kınıyorum" dedi.

Bütün vatandaşların artık trenlerde panik içinde yolculuk yapacağını ifade eden Uçar, devlet yetkililerinden güvenliğin sağlanması için bir adım atmasını beklediklerini belirtti. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Zonguldak Halk Eğitim Merkezi Müdürü Zülfikar Uçar Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement