Acı son! Hastalıklarla boğuşan anne-kız evlerinde ölü bulundu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Acı son! Hastalıklarla boğuşan anne-kız evlerinde ölü bulundu

08.08.2021 11:23  Güncelleme: 11:27

Antalya'da yaşanan olayda, polisin ihbar üzerine gittiği bir evde anne Müşerref Seder ve kızı Semra Pişkin ölü bulundu. Annenin kronik rahatsızlıkları, genç kızın ise kronik epilepsi hastası olduğu öğrenildi.

Kepez ilçesi Ulus Mahallesi Mehmet Akif Caddesi üzerindeki 7 katlı apartmanın 2'nci katında meydana gelen olayda; eşinden boşanmış anne ve kızından haber alamayan apartman görevlileri, durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis, kapıyı açan oymayınca itfaiyeden yardım istedi.

ANNE-KIZ HAREKETSİZ BULUNDU

İtfaiye merdiveniyle 2'nci kattaki evin penceresinden giren polis, hareketsiz halde yatan anne Müşerref Seder (71) ve kızı Semra Pişkin (32)ile karşılaştı. Polis ekipleri, içerideki koku nedeniyle özel maske taktı. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede anne ve kızının hayatını kaybettiği belirlendi.

HASTALIKLARLA BOĞUŞUYORLARMIŞ

Genç kızın epilepsi hastası olduğu, annesinin de kronik rahatsızlıkları bulunduğu öğrenildi. Cumhuriyet Savcısı'nın ilk incelemesi sonucu, doğal ölüm olarak değerlendirilen anne ve kızının cansız bedeninin morga kaldırılacağı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Acı son! Hastalıklarla boğuşan anne-kız evlerinde ölü bulundu - Son Dakika


Advertisement